Πορεία Εράνου από τους Ενωμένους Μοτοσικλετιστές

Την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018, ο Παγκύπριος Αντιλευχαιμικός Σύνδεσμος “ΖΩΗ”, διοργάνωσε πορεία εράνου στις κοινότητες της επαρχίας Λευκωσίας.

 

 

Η πορεία διεξήχθη από τους Ενωμένους Μοτοσυκλετιστές Κύπρου, οι οποίοι από το 2013 μέχρι σήμερα παραμένουν σταθεροί υποστηρικτές στο έργο του Συνδέσμου που δεν είναι άλλο από τη παροχή βοήθειας στους συνανθρώπους μας που πάσχουν από λευχαιμία και άλλες συναφή αιματολογικές ασθένειες καθώς επίσης και στις οικογένειες τους.

Οι Ενωμένοι Μοτοσυκλετιστές ερχόμενοι από όλη την Κύπρο πορεύτηκαν από τα κοινοτικά συμβούλια: Καμπιά, Αρεδιού, Λαζανιά, Κακοπετριά, Γαλάτα, Αγιά Μαρίνα Ξυλιάτου, Περιστερώνα και Δένεια. Οι κοινότητες Αγία Βαρβάρα, Πέρα Ορεινής, Καπέδες, Κοράκου, Κάτω Κουτραφάς, Φαρμακάς, Σαράντι, Μένοικο, Άγιος Επιφάνιος, Συν. Ανθούπολης, Κάμπος, Πάνω Δευτερά, Κάτω Δευτερά, Εργάτες, Πλατανιστάσσα και Ποταμιά, θα κάνουν κατάθεση στο λογαριασμό του Συνδέσμου.

 

 

Ο Παγκύπριος  Αντιλευχαιμικός Σύνδεσμος “ΖΩΗ”, ευχαριστεί τις πιο πάνω κοινότητες και δήμους για την εθελοντική προσφοράς τους. Επίσης ευχαριστεί και το Σωματείο Ομόνοιας Περιστερώνας για τη δική του εισφορά.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους Ενωμένους Μοτοσυκλετιστές που παραβρέθηκαν  : Πανίκο Προκοπίου (Πρόεδρο), Πάνο Καρανικόλα, Σάββα Σάββα, Πάμπο Ευδοκίου, Γιάννη Σεργίδη, Σοφία Χούλη, Χριστόδουλο Ησαϊα, Σταύρο Αργυρού, Ανδρέα Μιχαήλ, Φώτη Φωτίου, Άντρο Κωνσταντίνου, Μάϊκ Αλαμή, Άδωνι Μιχαηλίδη, Τρύφωνα Κονταρά, Κατερίνα Χριστοφή και Δημήτρη Βασιλείου, οι οποίοι αφιλοκερδώς διένυσαν την πορεία με τις μοτοσικλέτες  τους, παρέλαβαν τα χρήματα και παρέδωσαν σε μέλη του Δ.Σ. του Συνδέσμου.

 


 
Όλοι οι Ενωμένοι Μοτοσικλετιστές  χαίρουν ιδιαίτερης εκτίμησης από το Σύνδεσμο, γιατί κάθε φορά χωρίς καμία υποχρέωση προσφέρουν πρόθυμα  και ανιδιοτελώς τη βοήθεια τους προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι ετήσιες πορείες εράνου.

Θερμές ευχαριστίες επίσης και στη Petrolina (Holdings) Public Ltd για τη χορηγία των καυσίμων.
Ο Παγκύπριος  Αντιλευχαιμικός Σύνδεσμος “ΖΩΗ”, ευχαριστεί όλους όσους βοηθούν ποικιλότροπα το Σύνδεσμο για να εκπληρώνει τους στόχους του.