Η πρέσβειρα της Nissan Margot Robbie πήρε.. ρεύμα από το Nissan Leaf

Η Margot Robbie, πρέσβειρα της Nissan στα Ηλεκτροκίνητα Οχήματα,  αποκάλυψε σήμερα κατά τη διάρκεια της πρώτης ζωντανής προβολής της στο Facebook, ότι η Nissan θα παρουσιάσει ένα νέο ηλεκτροκίνητο πρωτότυπο για την Formula E,  στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης τον Μάρτιο.

Αξίζει να σημειώσουμε πως οι κάμερες, τα φώτα και ο εξοπλισμός που χρησιμοποιήθηκε  για τη ζωντανή μετάδοση της συγκεκριμένης ανακοίνωσης, τροφοδοτήθηκαν με ρεύμα από την μπαταρία του νέου Nissan LEAF.

Η κίνηση της Nissan  να συμμετάσχει στη διαρκώς αναπτυσσόμενη Formula E, αποτελεί μια  εξαιρετική ευκαιρία προβολής, σε παγκόσμια κλίμακα, για τη διάδοση του οράματος  Intelligent Mobility της μάρκας,  της στρατηγικής των τριών πυλώνων για τον επαναπροσδιορισμό του τρόπου με τον οποίο τα οχήματα της Nissan  οδηγούνται, τροφοδοτούνται και ενσωματώνονται στην κοινωνία.

Επιπλέον, τον περασμένο Οκτώβριο, η Margot ανήγγειλε το Hλεκτρικό Οικοσύστημα της Nissan, το οποίο στοχεύει στη μετατροπή του τρόπου με τον οποίο οδηγούμε και ζούμε. Μάλιστα  κατά την πραγματοποίηση της τρίτης  ξεχωριστής εκδήλωσης Nissan Futures  στο Όσλο της Νορβηγίας , η Margot ανήγγειλε τρία νέα πιλοτικά προγράμματα βιωσιμότητας που στοχεύουν στην αξιοποίηση των δεξιοτήτων, της εφευρετικότητας και της εμπειρίας του παγκόσμιου εργατικού δυναμικού της Nissan. Τα προγράμματα αυτά, στοχεύουν στους ζωτικούς τομείς της πρόσβασης στην ενέργεια και της ανακούφισης από καταστροφές.

Η βραβευμένη Margot Robbie είναι μια παγκοσμίου φήμης Αυστραλιανή ηθοποιός και παραγωγός.  Έχει  πρόσφατα  προταθεί ως υποψήφια καλύτερη "Ηθοποιός σε πρωταγωνιστικό ρόλο" στα Βραβεία της Ακαδημίας για το 2018 για το ρόλο της ως Tonya Harding, στην ταινία  “Εγώ, η Tonya” (2017).