Αγορά

13 Feb, 2018 Ώρα 23:21

Η SEAT πέτυχε ρεκόρ πωλήσεων τον Ιανουάριο

Thumbnail

Η εκκίνηση της χρονιάς για τις παγκόσμιες πωλήσεις της SEAT στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και το αποτέλεσμα ήταν η επίτευξη νέου ρεκόρ πωλήσεων. Τον πρώτο μήνα του έτους, η ισπανική φίρμα πούλησε 38.900 αυτοκίνητα, 20,4% περισσότερα από το 2017 (32.300) και πέτυχε το υψηλότερο αποτέλεσμα πωλήσεων Ιανουαρίου. Το νέο Arona έδωσε ώθηση στα αποτελέσματα των πωλήσεων της SEAT, όπου μόνο τον Ιανουάριο, η μάρκα πούλησε 4.600 μονάδες από το νέο crossover, το οποίο βρίσκεται ακόμα σε φάση λανσαρίσματος. Με αυτά τα στοιχεία, η SEAT ξεκινάει το έκτο συνεχόμενο έτος αύξησης πωλήσεων της, μετά από το κλείσιμο του προηγούμενου έτους με αύξηση 14,6% και την άνοδο της τάξεως του 45,9% μεταξύ 2012 και 2017.

Close

Τον Ιανουάριο, η Ισπανία, η Γερμανία και το Ηνωμένο Βασίλειο διατήρησαν τις αυξημένες πωλήσεις που είχαν σημειώσει και στο τέλος του 2017. Η Ισπανία ηγήθηκε των πωλήσεων με 8.000 αυτοκίνητα (+20.3%) και ακολούθησαν  Γερμανία (6.500 πωλήσεις, +12.0%) και Ηνωμένο Βασίλειο (4,200 πωλήσεις, +9,9%).

Η SEAT εντατικοποίησε τη στρατηγική διεθνοποίησης της τον Ιανουάριο και διάθεσε 2.200 Ibiza 5ης γενιάς στην Αλγερία, η οποία κατέστη η τέταρτη αγορά της μάρκας με τον υψηλότερο όγκο πωλήσεων από την αρχή του έτους. Επίσης η SEAT, εγκαινίασε την πρώτη της αντιπροσωπεία στο Auckland της Νέας Ζηλανδίας και έτσι δίνει πλέον το.. παρών και στις πέντε ηπείρους.

Close

 

 

Close
19 Apr, 2024 Ώρα 14:10

100 χρόνια Dewalt με μια μοναδική προσφορά!

Thumbnail

Οι εορτασμοί για τα 100 χρόνια της DEWALT συνεχίζονται και παρουσιάζουμε ένα ακόμη μοναδικό πακέτο για τους λάτρεις των εργαλείων! Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε το Limited Edition πακέτο που περιλαμβάνει ένα δραπανοκατσάβιδο και δύο μπαταρίες 5Ah στην απίστευτη τιμή των €269!

Close

Αυτή η ειδική προσφορά αποτελεί τον ιδανικό τρόπο να αποκτήσετε τα πιο αξιόπιστα εργαλεία για τις επόμενες εργασίες σας, ενώ παράλληλα γιορτάζετε μαζί μας.

 

Close

 

Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα πιο περιζήτητα πακέτα της αγοράς, καθώς η προσφορά είναι περιορισμένη σε ποσότητα!

 

Για περισσότερες πληροφορίες και για να επωφεληθείτε από την προσφορά, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας (www.ioannoutools.com) ή επικοινωνήστε με τον τοπικό μας αντιπρόσωπο.

Close
 

Σας ευχαριστούμε για τη συνεχή υποστήριξή σας και για το γεγονός ότι γιορτάζετε μαζί μας αυτήν τη μοναδική στιγμή!