Rally

20 Feb, 2018 Ώρα 10:49

WRC: Hyundai και Neuville νικητές στο Ράλι Σουηδίας

Thumbnail

Με νίκη του Thierry Neuville έπεσε η αυλαία του ράλι της Σουηδίας δεύτερος γύρος του παγκοσμίου πρωταθλήματος (WRC). 

Close

 Ο οδηγός της Hyundai ξέχασε το Μόντε Κάρλο, έβαλε κάτω το κεφάλι, δούλεψε και δεν άφησε περιθώρια στον ανταγωνισμό πανηγυρίζοντας έτσι την πρώτη φετινή νίκη. Αυτή ήταν και η 7η νίκη του Βέλγου οδηγού στο WRC. 

Πάρτε μία γεύση από το... σόου στην Σουηδία

Close

 

 

 

Close

Από το χιόνι στο χώμα...

Πίσω του ακολούθησε ο Craig Breen, ο οποίος άφησε πολλές υποσχέσεις! Ο οδηγός της Citroen πραγματοποίησε την καλύτερη εμφάνιση της καριέρας του στο WRC κατακτώντας τη δεύτερη θέση αφήνοντας πίσω του, τον Andreas Mikkelsen με το δεύτερο εργοστασιακό Hyundai i20 WRC.

Πιο πίσω τερμάτισαν οι, Lappi, Paddon, Ostberg, Latvala, Suninen, Tanak και Evans. Ο πέντε φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Sebastien Ogier ολοκλήρωσε τον αγώνα στην 11η θέση.

Η συνέχεια του πρωταθλήματος θα δοθεί στο Μεξικό και σε χωμάτινους αγώνες το διάστημα 8-11 Μαρτίου.

Για να δείτε αναλυτικά την βαθμολογία των οδηγών και κατασκευαστών πατήστε ΕΔΩ

 

Τελικά Αποτελέσματα Ράλι Σουηδίας

28 Mar, 2024 Ώρα 07:44

Υπερθέαμα και εντυπωσιακές διαδρομές στο «TIGER RALLY 2024»

Thumbnail

Διεξάγεται το Σαββατοκύριακο 30 και 31 Μαρτίου το «TIGER RALLY 2024», το οποίο υπόσχεται να προσφέρει μοναδικό θέαμα ανεβάζοντας την αδρεναλίνη στα ύψη.

Close

Το «TIGER RALLY», το οποίο εντάσσεται στο πλούσιο καλεντάρι των Λεμεσίων powered by BrainRocket, διοργανώνεται από τη Λέσχη Αυτοκινήτου Λεμεσού και αποτελεί τον δεύτερο αγώνα του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Ράλλυ της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου (ΚΟΑ).

Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί την Κυριακή 31 Μαρτίου στις 08:00, από τον Χώρο Στάθμευσης της Επίχωσης. Οι οδηγοί αφού καλύψουν 6 ειδικές διαδρομές σε Λιστόβουνο, Αγία Παρασκευή και Λάνια, θα επιστρέψουν και πάλι στο Χώρο Στάθμευσης της Επίχωσης στις 18:30, για τον τερματισμό και την απονομή των επάθλων.

Close

Σημειώνεται ότι το Σάββατο 30 Μαρτίου στις 19:00, σε πανηγυρική εκδήλωση στο χώρο της Επίχωσης, θα παρουσιαστούν στο κοινό τα αυτοκίνητα και οι οδηγοί που θα συμμετάσχουν στο «TIGER RALLY 2024». Τα αυτοκίνητα θα παραμείνουν στο χώρο της Επίχωσης μέχρι την εκκίνηση του αγώνα το πρωί της Κυριακής.

Οι φίλοι του αθλήματος θα μπορούν να ενημερώνονται ζωντανά για τα αποτελέσματα των διαδρομών μέσω της ιστοσελίδας της Ομοσπονδίας www.cmf.org.cy

Close

Το πρόγραμμα του αγώνα

Λίστα συμμετοχών