Αγορά

21 Feb, 2018 Ώρα 10:19

Βραβείο “Best Electric Car” για το Nissan LEAF

Thumbnail

Το βραβείο το καλύτερου ηλεκτρικού αυτοκινήτου κατάφερε να κερδίσει το ολοκαίνουργιο Nissan LEAF. Αυτό προήλθε από το θεσμό των βραβείων του «What Car?». Ένα από τα πιο αναγνωρισμένα και έγκριτα  βραβεία μεταξύ των αγοραστών αυτοκινήτων στην Ευρώπη. Είναι επίσης ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά σήματα του Ηνωμένου Βασιλείου, που θεωρείται ευρέως ως μια αξιόπιστη πηγή σύστασης αγοράς ενός νέου  αυτοκίνητου.

Close

Ο Steve Huntingford, Εκδότης του “What Car?”, εξήρε το βραβευμένο μοντέλο, λέγοντας: «Η αγορά ηλεκτρικών αυτοκινήτων δεν ήταν ποτέ πιο ανταγωνιστική. Ωστόσο το  LEAF έβγαλε εκτός διαδικασίας όλους τους αντιπάλους του, διότι έχει περισσότερη σημασία για την πλειοψηφία των  αγοραστών. Συνδυάζει εξαιρετική απόδοση με γενναιόδωρο βασικό εξοπλισμό και χαμηλό κόστος λειτουργίας. Ακόμα και σε  χειμερινό κλίμα, η πραγματική του εμβέλεια είναι καλή».

Η αγορά των EV στο Ηνωμένο Βασίλειο αυξάνεται συνεχώς και σήμερα αντιπροσωπεύει το ένα πέμπτο περίπου των πωλήσεων του LEAF στην Ευρώπη. 

Πρόσφατα η Nissan αποκάλυψε  ότι μόλις τρεις μήνες από την στιγμή της  ανακοίνωσης της νέου LEAF, έχει ήδη λάβει πάνω από 12.000 παραγγελίες για το νέο μοντέλο. Αυτό σημαίνει μια πώληση κάθε 12 λεπτά στην Ευρώπη.

Close

 

Close

 

Επιπλέον, το xStorage της Nissan πήρε  “Έπαινο” στην κατηγορία «Technology Award», ως αναγνώριση των καινοτόμων τεχνολογικών εξελίξεων. Το σύστημα xStorage της Nissan χρησιμοποιεί ανακυκλωμένες μπαταρίες από ηλεκτρικά οχήματα, επιτρέποντας στους χρήστες να αποθηκεύουν ισχύ όταν οι τιμές του δικτύου είναι χαμηλές, όπως και  να πωλούν την υπερβάλλουσα ισχύ από το LEAF, πίσω στο ενεργειακό δίκτυο.

Ο Philippe Saillard, Ανώτερος Αντιπρόεδρος πωλήσεων και μάρκετινγκ της Nissan Europe, δήλωσε: «Το νέο Nissan LEAF είναι το πιο προηγμένο και προσιτό, 100% ηλεκτροκίνητο όχημα στον πλανήτη. Πρόκειται για ένα αυτοκίνητο που είναι πιο απολαυστικό, πιο συνδεδεμένο και πιο συναρπαστικό στην οδήγηση από οποιοδήποτε άλλο βασικό ηλεκτρικό όχημα στην ιστορία».

Το νέο LEAF έρχεται με σημαντικές αναβαθμίσεις  σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο με νέο, δυναμικό στυλ, προηγμένες τεχνολογίες και σύστημα μετάδοσης κίνησης υψηλότερης απόδοσης, το οποίο έχει αυξήσει σημαντικά, τόσο την εμβέλεια όσο και την ισχύ. Παράλληλα, είναι το πρώτο μοντέλο της Nissan στην Ευρώπη που διαθέτει την αυτόνομη τεχνολογία ProPILOT  καθώς και το e-Pedal, το οποίο επιτρέπει στους οδηγούς να ξεκινούν, να επιταχύνουν, να επιβραδύνουν και να σταματούν,  απλά αυξάνοντας ή μειώνοντας την πίεση που ασκείται στο γκάζι. Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι το νέο Nissan Leaf αναμένεται στην Κύπρο στις αρχές Μαρτίου με την τιμή στις 29.900 ευρώ.

22 Mar, 2024 Ώρα 13:26

Κατάστημα Εργαλείων oMastros.com - Παρέχει Αξιόπιστες Λύσεις για Επαγγελματίες και Ερασιτέχνες DIYers

Thumbnail

oMastros.com είναι ένα Κυπριακό ηλεκτρονικό κατάστημα εργαλείων, το οποίο αποτελεί τον προορισμό σας για υψηλής ποιότητας εργαλεία από τα κορυφαία brands DeWalt, Stanley και Black and Decker.

Close

Στο omastros.com, κατανοούμε τις ανάγκες τόσο των επαγγελματιών όσο και των ερασιτεχνών DIYers. Με μια ποικιλία από εργαλεία που καλύπτουν κάθε ανάγκη, από εργαλεία χειρός έως εξειδικευμένα ηλεκτρικά εργαλεία, έχουμε σχεδιάσει τη συλλογή μας για να καλύπτουμε κάθε πιθανότητα εργασίας.

Στο πλαίσιο της δέσμευσής μας για την παροχή αξιόπιστων υπηρεσιών, προσφέρουμε δωρεάν αποστολή για κάθε παραγγελία άνω των 100 ευρώ, ενώ εξασφαλίζουμε αποστολή εντός 1 εργάσιμης ημέρας μέσω της ACS courier.

Close

 

 

Στο omastros.com, το εξειδικευμένο μας προσωπικό είναι πάντα διαθέσιμο να σας βοηθήσει στην κατάλληλη επιλογή εργαλείων. Με την εκτεταμένη μας γνώση και εμπειρία, μπορούμε να προτείνουμε λύσεις που μειώνουν το κόστος και την ταλαιπωρία του πελάτη, εξασφαλίζοντας την απόλυτη ικανοποίηση.

Επισκεφθείτε το www.omastros.com σήμερα και ανακαλύψτε μια νέα εμπειρία αγορών εργαλείων. Είτε είστε επαγγελματίας που αναζητά ποιότητα και αξιοπιστία είτε είστε ερασιτέχνης που αναζητά λύσεις για τις καθημερινές του εργασίες, είμαστε εδώ για εσάς.

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ:97815727/ email:[email protected] ή επισκεφθείτε την σελίδα μας στο www.omastros.com.

Τέλος, μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα social media για τα τελευταία νέα και προσφορές.

Facebook: https://www.facebook.com/omastroscy 

Instagram: https://www.instagram.com/omastroscy/