Το VW I.D. Vizzion κάνει πρεμιέρα στη Γενεύη

21 Φεβ., 2018 Ώρα 14:53

Η Volkswagen χαράσσει το δρόμο της αυτοκίνησης του μέλλοντος και το αποδεικνύει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο στο επερχόμενο διεθνές σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης με το I.D. Vizzion.

Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό concept car που το ηλεκτρικό κινητήριο σύστημά του το καθιστά εντελώς καθαρό στο περιβάλλον κατά την κυκλοφορία, την ίδια στιγμή που η τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης παρέχει μεγαλύτερη ασφάλεια και άνεση στις μετακινήσεις. Ταυτόχρονα, το νέο πρωτότυπο θα αποκαλύψει πόσο κομψή και πλήρης συγκινήσεων για οδηγό και επιβάτες μπορεί να είναι η σχεδιαστική ταυτότητα ενός οχήματος στο μέλλον.

Ξεχάστε τιμόνια και χειριστήρια...

 

Και αυτόνομο

Στο εσωτερικό, το I.D. Vizzion. φέρνει την επανάσταση και την ελευθερία οδήγησης αφού δεν υπάρχουν τα παραδοσιακά χειριστήρια ελέγχου ή το τιμόνι.

Επιπλέον η VW παρουσιάζει για πρώτη φορά ένα concept με προχωρημένη τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης. Αυτό είναι το επόμενο βήμα στην εξέλιξη νέων τεχνολογιών σε όλους τους τομείς, για όλα τα σύγχρονα μοντέλα της μάρκας.

Το κινητήριο σύστημα του γερμανικού μοντέλου μήκους 5,11 μέτρα, έχει ισχύ 302 ίππους και συστοιχία μπαταριών ιόντων λιθίου χωρητικότητας 111 kWh διασφαλίζει μία αυτονομία μέχρι και 665 χιλιόμετρων.

 

Δείτε Επίσης