Η BMW 7 Series πρωταγωνιστεί στις κινηματογραφικές αίθουσες

Το πολυτελές μοντέλο της BMW, η εκκεντρική Σειρά 7, παίζει το ρόλο της στο νέο κατασκοπευτικό θρίλερ Red Sparrow της 20th Century Fox Film μαζί με την ηθοποιό Jennifer Lawrence.
 
Η αμερικανίδα ηθοποιός υποδύεται την Dominika Egorova, μία prima ballerina των παγκοσμίου φήμης ρωσικών μπαλέτων Bolshoi. Όταν η καριέρα της πλήττεται ανεπανόρθωτα εξαιτίας τραυματισμού, η Dominika και η μητέρα της βρίσκονται αντιμέτωπες με ένα δυσοίωνο και αβέβαιο μέλλον. Η πρωταγωνίστρια εξαναγκάζεται να προσχωρήσει στο Sparrow School, μία μυστική υπηρεσία που εκπαιδεύει νεαρά άτομα στην τέχνη της αποπλάνησης, με όπλα το μυαλό και το σώμα τους. Μετά την εκπαίδευση, η γοητευτική νεοσύλλεκτη εξελίσσεται στο πιο επικίνδυνο Sparrow (σπουργίτι) που έχει δημιουργήσει ποτέ το πρόγραμμα. Η Dominika πρέπει τώρα να συμφιλιωθεί με το νέο της εαυτό, την ίδια στιγμή που η ζωή της και οι αγαπημένοι της βρίσκονται σε κίνδυνο, ανάμεσά τους και ένας Αμερικανός κατάσκοπος της CIA (Joel Edgerton), ο οποίος προσπαθεί να την πείσει ότι είναι το μόνο πρόσωπο που μπορεί να εμπιστευτεί.


 
Η BMW Σειρά 7 συνοδεύει την Dominika στο ταξίδι της μεταμόρφωσής της από μία κομψή και γεμάτη χάρη prima ballerina σε ισχυρή, μυστική πράκτορα γεμάτη αυτοπεποίθηση. Το πολυτελές sedan εμφανίζεται σε σημαντικές σκηνές της ταινίας, όπως αυτή που η Dominika οδηγείται στο Sparrow School για πρώτη φορά. Η διαδρομή μέσα από το χιονισμένο Ρωσικό τοπίο, με την υποστήριξη του έξυπνου συστήματος τετρακίνησης BMW xDrive, συμβολίζει τη μετάβαση της Dominika από το παρελθόν στο μυστηριώδες αλλά συναρπαστικό της μέλλον.
   
Τα γυρίσματα της ταινίας πραγματοποιήθηκαν στο Λονδίνο, τη Βουδαπέστη και τη Βιέννη, το διάστημα μεταξύ Ιανουαρίου και Απριλίου 2017 σε σκηνοθεσία του Francis Lawrence.