Παγκύπριο Πρωτάθλημα Drift – Με νέα δεδομένα ξεκινάει το Show φέτος στις 10-11 Μαρτίου!

22 Φεβ., 2018 Ώρα 16:04

Νέα δεδομένα έχουμε φέτος για τα Παγκύπριο Πρωτάθλημα Drift που ξεκινάει το Σαββατοκυρίακο 10 και 11 Μαρτίου. Το Power Drift Club έχει προχωρήσει σε συμφωνία με το Λιμάνι Λεμεσού και οι πέντε αγώνες θα διεξαχθούν εκεί! Αυτό συνεπάγεται πολύ μεγάλη προσέλευση θεατών σε μια πίστα που προσφέρεται για show, για πιο μεγάλες ταχύτητες και για παρατεταμένο burnout ελαστικών!

 

 

Σε κάποιες από τις 5 διοργανώσεις προγραμματίζονται παράλληλες εκδηλώσεις και αγώνες δεξιοτεχνίας τύπου Gymkhana, γεγονός που θα φέρει στη Λεμεσό πολλούς οδηγούς οι οποίοι θα δοκιμάσουν την τύχη τους σε ένα νέο είδος αγώνων.

 

 

Παράλληλα, έχει κλειστεί συμφωνία με την Digital Tree, τον μεγαλύτερο online media Όμιλο της Κύπρου, για την έντονη προβολή του αγώνα και όλα δείχνουν ότι το πρωτάθλημα φέτος θα είναι αναβαθμισμένο σε όλα τα επίπεδα.

Τις αμέσως επόμενες μέρες θα γίνει η πλήρης παρουσίαση των οδηγών και του προγράμματος του πρώτου αγώνα. Οι προετοιμασίες των οδηγών εντείνονται και όλοι είναι ενθουσιασμένοι με την απόφαση του Σωματείου για τη διεξαγωγή των αγώνων στην καρδιά της Λεμεσού.

Stay tuned στο car.com.cy το οποίο θα σας ενημερώνει συνεχώς!

 

 

Δείτε Επίσης