Βραβεία σχεδιασμού για τα Hyundai i30 Fastback και Kona

Μία ακόμα διάκριση κατάφερε να αποσπάσει η Hyundai κατακτώντας δύο βραβεία σχεδιασμού (iF Design) για τα νέα i30 Fastback και Kona. Και τα δύο μοντέλα κέρδισαν το πρώτο βραβείο της κατηγορίας Product Design.
 
To Hyundai i30 Fastback
Το Hyundai i30 Fastback συνδυάζει το πνεύμα ενός αθλητικού κουπέ και την άνεση στην καθημερινότητα. Διαθέτει ξεχωριστή σχεδίαση και είναι αναμφισβήτητα το πιο εντυπωσιακό μοντέλο της οικογένειας του i30. Η εκλεπτυσμένη σιλουέτα του διαθέτει δυναμικές σπορ coupe διαστάσεις που δημιουργούνται από μια κομψή κεκλιμένη γραμμή οροφής και ένα μακρύ καπό. Αυτή η μοναδική σχεδιαστική γραμμή επιτυγχάνεται με μια χαμηλωμένη οροφή που δεν επιφέρει συμβιβασμούς στην πρακτικότητα. Η οικογένεια του i30 περιλαμβάνει σήμερα τa i30 hatchback, i30 Fastback, i30N και i30 Tourer (Wagon) για να ικανοποιούν τις διαφορετικές απαιτήσεις των πελατών.

To Hyundai Kona
Το ολοκαίνουργιο Kona είναι το πρώτο μικρό SUV της μάρκας, που αντικατοπτρίζει τον τρόπο ζωής των σύγχρονων πελατών. Χαρακτηρίζεται από τη νέα σχεδιαστική ταυτότητα της Hyundai καθώς και τους διπλούς προβολείς που βρίσκονται πάνω από τα φώτα ημέρας LED. Η εξωτερική σχεδίαση του Kona είναι προοδευτική, κομψή και εκλεπτυσμένη. Το εσωτερικό του αυτοκινήτου αντικατοπτρίζει την εξωτερική του εμφάνιση, με λείες επιφάνειες στο επάνω μέρος του πίνακα των οργάνων δίνοντας την ευκαιρία  στους πελάτες να προσαρμόσουν το δικό τους στυλ με διαφορετικά χρώματα όπως πορτοκαλί, lime και κόκκινο. Ο χρωματισμός του εσωτερικού τόνου συνεχίζεται στις ζώνες ασφαλείας – στοιχείο που διαθέτει μόνο το Kona στην κατηγορία του.