Αγορά

26 Feb, 2018 Ώρα 15:29

H ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ δίνει ενέργεια στον οδικό έρανο του Συνδέσμου «Ζωή»

Thumbnail

Ευαισθητοποιημένη διαχρονικά για το έργο φορέων με αναγνωρισμένη κοινωφελή δράση για την αντιμετώπιση κοινωνικών προβλημάτων, η ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ χορηγεί τα καύσιμα των μοτοσικλετιστών οι οποίοι πραγματοποιούν τον μεγάλο οδικό έρανο του Παγκύπριου Αντιλευχαιμικού Συνδέσμου «Ζωή».

Close

Ο πρώτος οδικός έρανος πραγματοποιήθηκε ήδη με επιτυχία στην επαρχία Λευκωσίας, το Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2018 με τη στήριξη των Ενωμένων Μοτοσικλετιστών. Θα ακολουθήσουν οι πορείες στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου και στις επαρχίες Λάρνακας, Πάφου και Λεμεσού.

Ο Παγκύπριος Αντιλευχαιμικός Σύνδεσμος «ΖΩΗ» είναι φιλανθρωπικός οργανισμός, που συστάθηκε το 2002. Σκοπός του είναι η οικονομική, ηθική και ψυχολογική στήριξη ασθενών με λευχαιμία και άλλα αιματολογικά προβλήματα. Πληροφορίες για τον Σύνδεσμο στην ιστοσελίδα www.antileukemia-zoe.org.cy.

Close
 
15 Apr, 2024 Ώρα 14:36

Όφελος μέχρι και €4.000 για το Nissan Qashqai από τον Όμιλο Πηλακούτα

Thumbnail

Ο Όμιλος Πηλακούτα προσφέρει άμεσα διαθέσιμα Nissan Qashqai με όφελος μέχρι  €4.000. Η προσφορά αφορά τις αναβαθμισμένες εκδόσεις του best seller SUV της Nissan με  αυτόματο κιβώτιο και πλούσιο εξοπλισμό άνεσης, ασφάλειας και συνδεσιμότητας.

Close

Το Nissan Qashqai είναι ένα μοντέλο που κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις και να γράψει ιστορία, όχι μόνο ως ένα πρωτοπόρο μοντέλο για την Nissan, αλλά και ως το πιο πετυχημένο SUV μοντέλο στην κατηγορία του. Κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στην αγορά το 2007 και σήμερα στις εκθέσεις του Ομίλου Πηλακούτα βρίσκεται η τρίτη γενιά του μοντέλου. Ξεχωρίζει για τον εντυπωσιακό και σύγχρονο σχεδιασμό, τους μεγάλους εσωτερικούς χώρους και το υψηλό επίπεδο ασφάλειας, άνεσης, τεχνολογίας και Ιαπωνικής αξιοπιστίας που προσφέρει. 

 

Close

 

Σημείο αναφοράς η Mild Hybrid τεχνολογία που εφοδιάζει τον κινητήρα βενζίνης 1.3 DiG-T, αλλά και το καινοτόμο και βραβευμένο σύστημα e-POWER, που προσφέρει την εμπειρία της ηλεκτροκίνησης, με απεριόριστη αυτονομία και χωρίς φόρτιση. Με εκδόσεις τόσο δικίνητες όσο και τετρακίνητες, το Qashqai καλύπτει στο έπακρο τις ανάγκες του υποψήφιου αγοραστή. Ένα μοντέλο που συνεχίζει να σαρώνει τα βραβεία αυτοκινήτου στην Ευρώπη. Πρόσφατα ανακηρύχθηκε το πιο αξιόπιστο αυτοκίνητο του Ηνωμένου Βασιλείου, μετά από έρευνα σε 50.000 Βρετανούς καταναλωτές. Πριν από μερικούς μήνες απέσπασε για ακόμη μια φορά τα πέντε αστέρια στην ασφάλεια από τον ανεξάρτητο οργανισμό EuroNCAP. 

Close

To Nissan Qashqai βρίσκεται στους εκθεσιακούς χώρους του Ομίλου Πηλακούτα σε εκδόσεις Mild Hybrid αλλά και με το καινοτόμο σύστημα e-Power, με όφελος μέχρι €4.000, άμεση παράδοση και επτά χρόνια εγγύηση.