Rally

26 Feb, 2018 Ώρα 17:45

Παγκόσμια διάκριση για την οργανωτική επιτροπή του Ράλι Κύπρος

Thumbnail

Για μια ακόμη φορά το Ράλι Κύπρος και ο Κυπριακός Σύνδεσμος Αυτοκινήτου (ΚΣΑ) έκαναν περήφανη την Κύπρο. Αυτή τη φορά με μια παγκόσμια διάκριση από τη Διεθνή Ομοσπονδία Αυτοκινήτου (FIA) καθώς η οργανωτική επιτροπή του αγώνα βραβεύτηκε σαν η καλύτερη εθελοντική οργανωτική επιτροπή στον κόσμο!

Close

«Στη FIA πιστεύουμε ότι είναι πολύ σημαντικό να επιβραβεύουμε αλλά και να γιορτάζουμε τη  δέσμευση εκείνων που προσφέρουν εθελοντικά τον ελεύθερο τους χρόνο σε εκδηλώσεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού», δήλωσε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Εθελοντών και Αξιωματούχων της FIA Mumtaz Tahincioglu, και συνέχισε, «Υπό την ιδιότητά μου ως Προέδρου της Επιτροπής Εθελοντών και Αξιωματούχων της FIA, ανακοινώνω ότι η οργανωτική επιτροπή του Ράλι Κύπρος 2017 έχει ανακηρυχθεί σαν η καλύτερη ομάδα αξιωματούχων της Διεθνούς Ομοσπονδίας για τη σεζόν που πέρασε. Βασιζόμαστε στα μέλη τέτοιων οργανωτικών επιτροπών που ενθαρρύνουν τους εθελοντές τους να συνεχίσουν τις προσπάθειές τους προς όφελος του αθλητισμού».

Το βαρύτιμο τρόπαιο παρέλαβε ο Κυπριακός Σύνδεσμος Αυτοκινήτου μαζί με το πιστοποιητικό και ειδικές καρφίτσες για τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής. Το βραβεία παρουσιάστηκε στα μέλη της οργανωτικής επιτροπής του Ράλι Κύπρος από τον Κυπριακό Σύνδεσμο Αυτοκινήτου σε μια εκδήλωση στα γραφεία της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής, εκεί όπου στεγάζεται ο ΚΣΑ.

Close

H διοργάνωση του Ράλι Κύπρου 2017 ήταν άψογη

Close

 

Δηλώσεις

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του ΚΣΑ και Πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του Ράλι Κύπρος Αντώνης Μιχαηλίδης ανέφερε μεταξύ άλλων. «Πρόκειται για μια ύψιστη τιμή από την FIA με την απόδοση του βραβείου στην επιτροπή μας. Το βραβείο αυτό αναγνωρίζει τη διαχρονική αφοσίωση των διοργανωτών μας στον μηχανοκίνητο αθλητισμό και αποτελεί έπαινο παγκόσμιας εμβέλειας. Η διάκριση αυτή δεν μας εφησυχάζει ούτε και σημαίνει ότι είμαστε από κάθε πλευρά τέλειοι. Η προσπάθεια μας συνεχίζεται με τον ίδιο ζήλο και αφοσίωση  με στόχο τη συνεχή ανέλιξη του αγώνα μας  ώστε μέσω των δικών μας προσπαθειών στον τομέα αυτό να τιμάται  ταυτόχρονα και ο τόπος μας».

Από την μεριά της η αλυτάρχης του Ράλι Κύπρου Νάγια Κοντοπούλου δήλωσε χαρακτηριστικά: «Όλοι ξέρουμε ότι οι περισσότεροι διεθνείς αγώνες στον κόσμο διοργανώνονται εν μέρη από επαγγελματίες και βασίζονται πάνω σε τεράστιους προϋπολογισμούς. Εμείς καταφέραμε να πάρουμε το βραβείο επειδή σε κάθε Ράλι Κύπρος καταθέτουμε τη ψυχή μας. Κάτι που δεν αγοράζεται από κανένα προϋπολογισμό. Καταφέραμε να ανεβάσουμε τη χώρα μας στο ψηλότερο σκαλοπάτι του μηχανοκίνητου αθλητισμού παγκόσμια. Πρέπει να είμαστε καθόλα περήφανοι για αυτό το βραβείο. Είναι μια καταξίωση για εμάς προσωπικά, τον αγώνα μας, το Σύνδεσμο μας αλλά και τη χώρα μας γενικότερα».

Αξίζει να σημειώσουμε πως το 2016 η FIA απένειμε στην Νάγια Κοντοπούλου τον τίτλο του «FΙΑ Best Senior Official of the season 2016», σαν Αλυτάρχης του Ράλι Κύπρος ενώ εξελέγη και στο συμβούλιο της επιτροπής Ράλι (Rally Commission) της FIA.

 

28 Mar, 2024 Ώρα 07:44

Υπερθέαμα και εντυπωσιακές διαδρομές στο «TIGER RALLY 2024»

Thumbnail

Διεξάγεται το Σαββατοκύριακο 30 και 31 Μαρτίου το «TIGER RALLY 2024», το οποίο υπόσχεται να προσφέρει μοναδικό θέαμα ανεβάζοντας την αδρεναλίνη στα ύψη.

Close

Το «TIGER RALLY», το οποίο εντάσσεται στο πλούσιο καλεντάρι των Λεμεσίων powered by BrainRocket, διοργανώνεται από τη Λέσχη Αυτοκινήτου Λεμεσού και αποτελεί τον δεύτερο αγώνα του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Ράλλυ της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου (ΚΟΑ).

Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί την Κυριακή 31 Μαρτίου στις 08:00, από τον Χώρο Στάθμευσης της Επίχωσης. Οι οδηγοί αφού καλύψουν 6 ειδικές διαδρομές σε Λιστόβουνο, Αγία Παρασκευή και Λάνια, θα επιστρέψουν και πάλι στο Χώρο Στάθμευσης της Επίχωσης στις 18:30, για τον τερματισμό και την απονομή των επάθλων.

Close

Σημειώνεται ότι το Σάββατο 30 Μαρτίου στις 19:00, σε πανηγυρική εκδήλωση στο χώρο της Επίχωσης, θα παρουσιαστούν στο κοινό τα αυτοκίνητα και οι οδηγοί που θα συμμετάσχουν στο «TIGER RALLY 2024». Τα αυτοκίνητα θα παραμείνουν στο χώρο της Επίχωσης μέχρι την εκκίνηση του αγώνα το πρωί της Κυριακής.

Οι φίλοι του αθλήματος θα μπορούν να ενημερώνονται ζωντανά για τα αποτελέσματα των διαδρομών μέσω της ιστοσελίδας της Ομοσπονδίας www.cmf.org.cy

Close

Το πρόγραμμα του αγώνα

Λίστα συμμετοχών