Τι... καλό θα μας έχει η Renault στην έκθεση της Γενεύης;

28 Φεβ., 2018 Ώρα 08:36

Δυναμική αναμένεται να είναι η παρουσία των Renault - Dacia στην 88η έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης που ανοίγει τις πύλες της σε λίγες ημέρες. Με 120 χρόνια ιστορίας, η Renault, και μετά το πρωτότυπο Symbioz που εξέφρασε την ιδέα της για την ιδιωτική μετακίνηση, ολοκληρώνει το όραμά της για το μέλλον παρουσιάζοντας το πρωτότυπο EZ-GO. Με το EZ-GO, η γαλλική φιρμα, δημιουργεί ένα όχημα ιδανικό για τις αστικές περιοχές, αλλά και τη μελλοντική τάση όπου τα οχήματα δεν θα ανήκουν σε ένα χρήστη, αλλά θα χρησιμοποιούνται από πολλούς ανθρώπους με βάση το πρόγραμμα και τις ανάγκες τους.

Παράλληλα με το πρωτότυπο EZ-GO, η Renault θα πραγματοποιήσει και την πρώτη επίσημη παρουσίαση του νέου υπερτροφοδοτούμενου κινητήρα βενζίνης Energy TCe, χωρητικότητας 1.3 λίτρων ο οποίος σε διάφορες εκδόσεις θα αποδίδει από 115 έως και 160 ίππους.

Νέο τρόπο αστικών μετακινήσεων προτίνει η Renault...

 

Dacia και Alpine

Από την πλευρά της η Dacia παράλληλα με το νέο Duster, το οποίο ήδη έχει ξεκινήσει την εμπορική του πορεία, παρουσιάζει μία ειδική έκδοση του Sandero Stepway, ενός μοντέλου που κατέκτησε την κορυφή στις λιανικές πωλήσεις στην Ευρωπαϊκή αγορά.

Η αναβίωση της Alpine με την A110 απέδειξε με τον καλύτερο τρόπο ότι το πάθος για την οδήγηση εξακολουθεί να παραμένει ένας σταθερός πυλώνας της σύγχρονης αυτοκίνησης. Μετά την επιτυχία της Α110 Premiere Edition το 2017, η Alpine συνεχίζει με την παρουσίαση δύο ακόμα ξεχωριστών εκδόσεων, της A110 Pure και της A110 Légende. Οι δύο εκδόσεις θα εφοδιάζονται με τον κινητήρα της Renault των 1,8 λίτρων απόδοσης 252 ίππων, καθώς και το κιβώτιο διπλού συμπλέκτη των 7 σχέσεων.

 

Δείτε Επίσης