Αγορά

01 Mar, 2018 Ώρα 16:42

Κάνε συλλογή της Ford με LEGO

Thumbnail

Η Ford, το LEGO Group και οι ειδικοί των ράλι της M-Sport παρουσίασαν ένα νέο μοντέλο της συλλογής LEGO Speed Champions που ζωντανέψει τη συγκίνηση των αγώνων ράλι στα σπίτια των ευρωπαίων οπαδών του.

Close

Οι σχεδιαστές της LEGO κατάφεραν να αναπαράγουν την εκπληκτική εμφάνιση του M-Sport Ford Fiesta WRC με τα φουσκωμένα φτερά και τις εντυπωσιακές εμπρός και πίσω αεροτομές. Το νέο kit car διαθέτει μία γκάμα από διαφορετικές ζάντες, δύο ανταλλακτικά καπό – το ένα μάλιστα με προβολείς για οδήγηση τη νύχτα – τα αυτοκόλλητα γραφικά του αυθεντικού και μινιατούρα του οδηγού με κράνος και αγωνιστική φόρμα που μπαίνει μέσα στο αυτοκίνητο μέσα από το αφαιρούμενο παρμπρίζ.

Close

To Ford Fiesta M-Sport WRC σε μορφή LEGO

 

Close

Με 203 τουβλάκια...

Το μοντέλο Ford Fiesta M-Sport WRC της συλλογής LEGO Speed Champions αποτελείται από 203 τουβλάκια, συναρμολογημένο δε έχει μήκος 13 εκατοστών και πλάτος / ύψος 6 εκατοστών.

Το M-Sport Ford Fiesta WRC κατέκτησε πέρσι τους παγκόσμιους τίτλους οδηγών και κατασκευαστών στο WRC όπως και το παγκόσμιο πρωτάθλημα ράλι της FIA με πλήρωμα τους Sébastien Ogier και Julien Ingrassia.

Και... Mustang by LEGO

 

Με 184 τουβλάκια έχεις και Mustang

Η Ford με τη LEGO παρουσίασαν επίσης ένα ακόμη νέο kit της γκάμας LEGO Speed Champions, τη Ford Mustang Fastback του 1968. Το μοντέλο που αποτελείται από 184 τουβλάκια είναι σε πράσινο χρώμα με χρυσές ζάντες και συνοδεύεται από timing board, αυτοκόλλητα αγωνιστικά γραφικά, αφαιρούμενο παρμπρίζ και μία μινιατούρα οδηγού με κλασική αγωνιστική φόρμα.

Η περίφημη Ford GT40 όπως και το νέο αγωνιστικό Ford GT που κέρδισαν στις 24 Ώρες του Le Mans αντίστοιχα το 1966 και το 2016, αποτελούν επίσης μοντέλα της συλλογής LEGO Speed Champions.

Τα νέα μοντέλα της σειράς LEGO, το αγωνιστικό των ράλι M-Sport Ford Fiesta WRC και η Mustang Fastback του 1968 θα είναι διαθέσιμα για παραγγελία στο LEGO.com/shop από σήμερα 1η Μαρτίου 2018, σε τιμή λιανικής 14,99 ευρώ το καθένα.  

 

19 Apr, 2024 Ώρα 14:10

100 χρόνια Dewalt με μια μοναδική προσφορά!

Thumbnail

Οι εορτασμοί για τα 100 χρόνια της DEWALT συνεχίζονται και παρουσιάζουμε ένα ακόμη μοναδικό πακέτο για τους λάτρεις των εργαλείων! Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε το Limited Edition πακέτο που περιλαμβάνει ένα δραπανοκατσάβιδο και δύο μπαταρίες 5Ah στην απίστευτη τιμή των €269!

Close

Αυτή η ειδική προσφορά αποτελεί τον ιδανικό τρόπο να αποκτήσετε τα πιο αξιόπιστα εργαλεία για τις επόμενες εργασίες σας, ενώ παράλληλα γιορτάζετε μαζί μας.

 

Close

 

Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα πιο περιζήτητα πακέτα της αγοράς, καθώς η προσφορά είναι περιορισμένη σε ποσότητα!

 

Για περισσότερες πληροφορίες και για να επωφεληθείτε από την προσφορά, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας (www.ioannoutools.com) ή επικοινωνήστε με τον τοπικό μας αντιπρόσωπο.

Close
 

Σας ευχαριστούμε για τη συνεχή υποστήριξή σας και για το γεγονός ότι γιορτάζετε μαζί μας αυτήν τη μοναδική στιγμή!