01 Μαρ., 2018 Ώρα 17:00

Παιδικά προϊόντα από την MINI Lifestyle Collection

Thumbnail

Εκτός από τα προϊόντα για μεγάλα παιδιά η MINI διαθέτει στη γκάμα της αντίστοιχα για μικρά. Πρόκειται για έξυπνα σχεδιασμένα παιδικά προϊόντα της MINI Lifestyle Collection που μετατρέπουν την κάθε ημέρα σε μία ξεχωριστή εμπειρία μέσα και έξω από το σπίτι.  

Για παράδειγμα, τα σετ χειροτεχνίας, MINI Kids Craft Set Animals και MINI Kids Craft Set Automotive μεταμορφώνουν τους μικρούς σε εφευρέτες που δημιουργούν με τις διάφορες συσκευασίες (π.χ. ρολά και χαρτόνια) ένα δικό τους παιχνιδόκοσμο, με μερικά μόλις βήματα.

 

Μέσα από αυτή τη διαδικασία, τα σετ χειροτεχνίας αποτελούν έναν διασκεδαστικό τρόπο για να καλλιεργούν τη δημιουργικότητα και να ενθαρρύνουν τα παιδιά να κάνουν υπεύθυνη χρήση των πόρων. Για όσους αγαπούν να ζωγραφίζουν τις κατασκευές τους, το σετ ζωγραφικής MINI Colouring Car Set διατίθεται με κόλλες χαρτιού πιστοποιημένες από το FSC και υψηλής ποιότητας μπογιές “Stabilo Woody 3 σε 1” για τη σχεδίαση και συναρμολόγηση ενός εξατομικευμένου ΜΙΝΙ.  

Το πάνινο αυτοκινητάκι MINI Knitted Car από πλεχτό βαμβάκι με μαλακή γέμιση, είναι η μόνιμη παρέα-αγκαλιά για τους νεαρούς εξερευνητές. Οι μινιατούρες MINI Cooper S Pull Back 1:36 είναι πανέτοιμες για μία ημέρα αγώνα με τα ελατήρια κίνησής τους και κυκλοφορούν σε τρεις σπορ αποχρώσεις. Για νεαρούς άνω των τριών, που θέλουν οι ίδιοι να κρατάνε το τιμόνι, το MINI John Cooper Works Go - Kart  προσφέρει τη διάσημη αίσθηση go-kart της MINI, σε συνδυασμό με γνήσιο αγωνιστικό στυλ χάρη στο κόκκινο-μαύρο θέμα του John Cooper Works. Επίσης το πολύ μαλακό μαξιλάρι MINI World Cushion είναι τέλειο για χαλάρωση στο τέλος μιας ημέρας γεμάτης δράση.

 

Για λιλιπούτειους φίλους της περιπέτειας, το MINI Tricycle είναι ιδανικό για μίνι εκδρομές. Σχεδιασμένο για παιδιά ηλικίας άνω των 18 μηνών ή ύψους άνω των 80 εκατοστών, διαθέτει αθόρυβους τροχούς με λευκές ζάντες, ένα εργονομικά χυτό κάθισμα και τιμόνι με γκριπ ασφαλείας. Όλα αυτά κάνουν το τρίτροχο ένα ασφαλές και κομψό παιχνίδι για βόλτες μέσα και έξω από το σπίτι.  

Η MINI Lifestyle Collection

Η μάρκα MINI προσφέρει μία πλούσια συλλογή κομψών αξεσουάρ και ειδών ένδυσης. Η σειρά περιλαμβάνει από ενδύματα και προσωπικά αξεσουάρ μέχρι προϊόντα για παιδιά, τσάντες και αποσκευές, ακόμα και ποδήλατα. Η MINI Collection αποτελείται από 50 και πλέον προϊόντα.

 

Η MINI Collection διατίθεται online στο www.shop.mini.com και σε επίλεκτους εμπόρους MINI.