Αγορά

02 Mar, 2018 Ώρα 12:43

Πρόγραμμα Porsche Excellence in Service από την A.I.Motokinisi

Thumbnail

Η εταιρεία A.I. Motokinisi Ltd, η επίσημη αντιπροσωπεία των αυτοκινήτων της Porsche A.G. στην Κύπρο, ανακοινώνει το πρόγραμμα πιστότητας πελατών «Porsche Excellence in Service» για πρώτη φορά στην Κυπριακή αγορά. Με το πρωτοποριακό αυτό πρόγραμμα η εταιρεία προσκαλεί τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων Porsche για ΔΩΡΕΑΝ τεχνικό έλεγχο στο όχημα τους. Ο δωρεάν αυτός έλεγχος, θα διεξαχθεί από τις 12 Μαρτίου μέχρι και τις 11 Μαΐου και θα περιλαμβάνει 33 συνολικά σημεία στο αυτοκίνητο. Παράλληλα, κατά τη διάρκεια του ελέγχου, οι πελάτες θα ενημερώνονται από το προσωπικό του τεχνικού τμήματος σχετικά με το νέο πρόγραμμα και τις παροχές του.

Close

 

Close

 

Με την εγγραφή στο πρόγραμμα, εφόσον τηρούνται οι σχετικοί όροι και προϋποθέσεις, οι ιδιοκτήτες Porsche θα παραλαμβάνουν την Service Card που, ενδεικτικά, θα τους παρέχει πλεονεκτήματα όπως:

Close

- Δωρεάν εγγραφή κατά την περίοδο της προσφοράς  (12 Μαρτίου  – 11 Μαΐου)

- Έκπτωση 10% στα ανταλλακτικά για οχήματα από 0 μέχρι 4 χρόνων

- Έκπτωση 15% στα ανταλλακτικά για οχήματα από 4+ μέχρι 8 χρόνων

- Έκπτωση 20% στα ανταλλακτικά για οχήματα από 8 και άνω

- Έκπτωση μέχρι 15% στα είδη ρουχισμού και αξεσουάρ του Porsche Drivers Selection - - Έκπτωση μέχρι 20% στα αξεσουάρ αυτοκινήτου, «Tequipment»

H εταιρεία Α.Ι Μotokinisi Ltd, στεγάζεται σε ένα μοντέρνο και εργονομικό χώρο των 4.600 τετραγωνικών μέτρων ο οποίος είναι κτισμένος σύμφωνα με τις προδιαγραφές του γερμανικού εργοστασίου. Στον ίδιο χώρο υπάρχουν μεγάλοι χώροι υποδοχής, πλήρως εξοπλισμένο συνεργείο και τμήμα ανταλλακτικών. 

 

 

Το Porsche Center Cyprus διαθέτει άρτια καταρτισμένο προσωπικό με τακτικές εκπαιδεύσεις σε Κύπρο και εξωτερικό. Άλλωστε αυτό αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της φιλοσοφίας της Porsche. Επίσης, όλο το προσωπικό εξυπηρέτησης ακολουθεί ειδικά προγράμματα πιστοποίησης, διεθνών προδιαγραφών, για να είναι πάντα έτοιμο να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις που επιβάλλουν οι τεχνολογικές εξελίξεις. Με αυτό τον τρόπο όλες οι επιδιορθώσεις πραγματοποιούνται με τα υψηλότερα πρότυπα και στο λιγότερο δυνατό χρόνο. Η εταιρεία διαθέτει σύγχρονα και εγκεκριμένα από την Porsche A.G. διαγνωστικά μηχανήματα και χρησιμοποιεί αποκλειστικά γνήσια ανταλλακτικά  Porsche.

Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα πορούν να κλείσουν ραντεβού στο τηλέφωνο 77771911

 

19 Apr, 2024 Ώρα 14:10

100 χρόνια Dewalt με μια μοναδική προσφορά!

Thumbnail

Οι εορτασμοί για τα 100 χρόνια της DEWALT συνεχίζονται και παρουσιάζουμε ένα ακόμη μοναδικό πακέτο για τους λάτρεις των εργαλείων! Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε το Limited Edition πακέτο που περιλαμβάνει ένα δραπανοκατσάβιδο και δύο μπαταρίες 5Ah στην απίστευτη τιμή των €269!

Close

Αυτή η ειδική προσφορά αποτελεί τον ιδανικό τρόπο να αποκτήσετε τα πιο αξιόπιστα εργαλεία για τις επόμενες εργασίες σας, ενώ παράλληλα γιορτάζετε μαζί μας.

 

Close

 

Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα πιο περιζήτητα πακέτα της αγοράς, καθώς η προσφορά είναι περιορισμένη σε ποσότητα!

 

Για περισσότερες πληροφορίες και για να επωφεληθείτε από την προσφορά, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας (www.ioannoutools.com) ή επικοινωνήστε με τον τοπικό μας αντιπρόσωπο.

Close
 

Σας ευχαριστούμε για τη συνεχή υποστήριξή σας και για το γεγονός ότι γιορτάζετε μαζί μας αυτήν τη μοναδική στιγμή!