Αγορά

02 Mar, 2018 Ώρα 13:32

Η Πάφος ετοιμάζεται να υποδεχτεί το UCI Cyprus Gran Fondo Powered by Volkswagen

Thumbnail

Ένας από τους σημαντικότερους αγώνες ποδηλασίας δρόμου για μη-επαγγελματίες ποδηλάτες, θα διεξαχθεί μεταξύ 23-25 Μαρτίου στην Πάφο, από τον οποίον θα προκύψουν και τα εισιτήρια για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα UCI Gran Fondo στην Ιταλία 

Close

Σε συνέντευξη τύπου που έγινε την Πέμπτη (01/3) στο νέο εκθεσιακό χώρο της Volkswagen στη Λευκωσία, δόθηκαν πληροφορίες και λεπτομέρειες για το σπουδαιότερο Road Cycling αγώνα της Κύπρου, το UCI Cyprus Gran Fondo Powered by Volkswagen, που θα διεξαχθεί μεταξύ 23-25 Μαρτίου στην Πάφο. 

Πρόκειται για τη μετεξέλιξη του Volkswagen Cyprus Cycling Tour που διεξήχθη από το 2013 έως και το 2016. Από την περσινή χρονιά ο αγώνας αναγνωρίστηκε από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδηλασίας και εντάχθηκε στο καλεντάρι UCI Gran Fondo World Series, ο τελικός του οποίου θα διεξαχθεί φέτος στο Βαρέζε της Ιταλίας. 

Ο αγώνας είναι ανοικτός για ποδηλάτες όλων των επιπέδων, οι οποίοι μπορούν να διεκδικήσουν εισιτήριο για το Βαρέζε. Ο αγώνας UCI Cyprus Gran Fondo Powered by Volkswagen διοργανώνεται από την Bikin Cyprus Events με μεγάλο χορηγό τον Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμό και υπό την αιγίδα του Δήμου Πάφου. 

Close

Ο φετινός αγώνας είναι αφιερωμένος στην οδική ασφάλεια των ποδηλατών και προς την  κατεύθυνση αυτή θα αναπτυχθούν διάφορες δράσεις, σε συνεργασία με τον Οργανισμό REACTION.

 

Close

 

«Η Κύπρος θα είναι το επίκεντρο»

Ο General Manager της Bikin Cyprus κ. Μιχάλης Χατζηϊωάννου, στη συνέντευξη Τύπου, τόνισε πως «η Κύπρος θα βρίσκεται για ακόμη μία φορά στο επίκεντρο της παγκόσμιας ποδηλατικής κοινότητας, αφού το Cyprus Gran Fondo Powered by Volkswagen είναι ο πρώτος αγώνας της σειράς UCI Gran Fondo για το 2018. Ενόψει των τελικών του Αυγούστου στο Βαρέζε, ο αγώνας της Κύπρου κρίνεται ως εξαιρετικά σημαντικός για όσους στοχεύουν να διεκδικήσουν ένα εισιτήριο για τον τελικό». 

Ο κ. Χατζηϊωάννου αναφέρθηκε επίσης στο πόσο σημαντικό είναι για τη χώρα μας να φιλοξενεί τέτοιου είδους αγώνες. «Το νησί μας έχει πλέον αποκτήσει ποδηλατική παιδεία και διοργανώσεις όπως το UCI Cyprus Gran Fondo Powered by Volkswagen, ανεβάζουν ακόμα περισσότερο το επίπεδο της ποδηλασίας στην Κύπρο, όπως επίσης ανεβάζουν και την Κύπρο στα μάτια της παγκόσμιας ποδηλατικής κοινότητας. Πολλοί επαγγελματίες, ημιεπαγγελματίες, αλλά και ερασιτέχνες ποδηλάτες αναγνωρίζουν πλέον την Κύπρο ένα νησί που προσφέρεται για την προετοιμασία τους, αφού τόσο οι διαδρομές όσο και ο καιρός είναι ιδανικοί για ποδηλασία»

H κυρία Χριστιάννα Διογένους, CEO της Unicars δήλωσε "H Unicars από το 2013 με ιδιαίτερη χαρά στηρίζει το μεγαλύτερο ποδηλατικό γεγονός της Κύπρου το οποίο πλέον από πέρσι έχει ενταχθεί στο UCI Gran Fondo World Series και βάζει την Κύπρο στον παγκόσμιο χάρτη της ποδηλασίας. Είμαστε περήφανοι που και φέτος η Volkswagen «δίνει ενέργεια» στον ένα από τους 19 αγώνες που θα διεξαχθούν ανά τον κόσμο για ημι-επαγγελματίες και ερασιτέχνες ποδηλάτες συνεχίζοντας έτσι το διαχρονικό έργο της Unicars στη στήριξη του αθλητισμού και του πολιτισμού στην Κύπρο."

 

 

Χωρισμένοι σε δύο κατηγορίες

Στον τριήμερο αγώνα  οι ποδηλάτες θα παλέψουν για μία θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα χωρισμένοι σε οκτώ ηλικιακές κατηγορίες, τόσο για τους άντρες όσο και για τις γυναίκες. Κάθε αγώνας Grand Fondo περιλαμβάνει οκτώ ηλικιακές κατηγορίες, σε άνδρες και γυναίκες (19-34, 35-39, 40-44, 45-49, 50-54, 55-59, 60-64 και 65+). Κάθε κατηγορία, σε κάθε ένα από τους 19 αγώνες, δίνει θέσεις για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Gran Fondo, όσες και το 25% των ποδηλατών που θα εκκινήσουν. Για παράδειγμα, ένα μετέχουν 20 ποδηλάτες σε μια κατηγορία, οι πέντε πρώτοι θα προκριθούν για τον τελικό του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος. Οι ποδηλάτες που θα συμμετέχουν στον αγώνα θα είναι χωρισμένοι σε δύο αγωνιστικές κατηγορίες. Την Expert και ημιεπαγγελματίες ποδηλάτες και την Sportive, η οποία απευθύνεται σε όσους ασχολούνται με το ποδήλατο ερασιτεχνικά. 

Η Expert για την πρώτη ημέρα θα έχει ατομική χρονομέτρηση σε μία απόσταση 28.6 χιλιομέτρων, ενώ ταυτόχρονα οι Sportive θα διανύσουν 75.5 χιλιόμετρα για το πρώτο μέρος του αγώνα. Η δεύτερη ημέρα θα είναι σκληρή και για τις δύο κατηγορίες, αφού θα πρέπει να διανύσουν μία απόσταση 68.8 χιλιομέτρων ξεκινώντας από τα Κούκλια, ανεβαίνοντας τα βουνά τις περιοχής και καταλήγοντας και πάλι στα Κούκλια. Η τρίτη και τελευταία μέρα του αγώνα ξεκινάει από την Πέγεια και οι ποδηλάτες καλούνται να διανύσουν 63χλμ και 608μ ανάβασης. Ο αγώνας καταλήγει στην Τσάδα μετά από τον Κάθηκα, Κρίτου Τέρρα, Κάθηκα και πάλι και Στρουμπί. 

Εγγραφές και πληροφορίες για τον αγώνα στο www.activatecyprus.com και τη σελίδα www.facebook.com/cyprusgranfondo. 

 

ΟΜΙΛΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΝΑΣ ΔΙΟΓΕΝΟΥΣ, CEO UNICARS

1/3/2018

Αγαπητοί Προσκεκλημένοι,

Σας καλωσορίζουμε στον εκθεσιακό χώρο της Volkswagen για την παρουσίαση του “Cyprus Gran Fondo 2018 powered by Volkswagen,” του μεγαλύτερου αγώνα Ποδηλασίας Δρόμου στην Κύπρο, που θα διεξαχθεί από τις 23 μέχρι τις 25 Μαρτίου. H Unicars από το 2013 με ιδιαίτερη χαρά στηρίζει το μεγαλύτερο ποδηλατικό γεγονός της Κύπρου το οποίο πλέον από πέρσι έχει ενταχθεί στο UCI Gran Fondo World Series και βάζει την Κύπρο στον παγκόσμιο χάρτη της ποδηλασίας. Είμαστε περήφανοι που και φέτος η Volkswagen «δίνει ενέργεια» στον ένα από τους 19 αγώνες που θα διεξαχθούν ανά τον κόσμο για ημι-επαγγελματίες και ερασιτέχνες ποδηλάτες συνεχίζοντας έτσι το διαχρονικό έργο της Unicars στη στήριξη του αθλητισμού και του πολιτισμού στην Κύπρο. 

 Το  “Cyprus Gran Fondo powered by Volkswagen” πέρα από τον αγωνιστικό του χαρακτήρα, προσφέρει στους συμμετέχοντες την ευκαιρία, μέσα από διάφορες διαδρομές, να απολαύσουν την υπέροχη φύση της Κύπρου, συγκεκριμένα στην επαρχία Πάφου, προβάλλοντας έτσι και τις ομορφιές του νησιού μας. 

Η UNICARS, ως πρωτοπόρα εταιρεία στον τομέα της αυτοκίνησης θεωρεί ευθύνη της την συνδρομή στην πρόληψη και την ενημέρωση για τα θέματα οδικής ασφάλειας. Το ότι ο φετινός αγώνας είναι αφιερωμένος στην οδική ασφάλεια των ποδηλατών και θα συμμετέχει ο οργανισμός REACTION με τον οποίο έχουμε στενή και πολύχρονη σχέση κάνει τι φετινή διοργάνωση ακόμη πιο σημαντική για μας. 

Με τις συμμετοχές να αναμένονται να ξεπεράσουν αυτές του προηγούμενου χρόνου είμαστε σίγουροι για την επιτυχία της διοργάνωσης και ευχόμαστε κάθε επιτυχία και καλές διαδρομές στους εκατοντάδες ποδηλάτες που θα λάβουν μέρος.

Σας Ευχαριστώ.  

22 Mar, 2024 Ώρα 13:26

Κατάστημα Εργαλείων oMastros.com - Παρέχει Αξιόπιστες Λύσεις για Επαγγελματίες και Ερασιτέχνες DIYers

Thumbnail

oMastros.com είναι ένα Κυπριακό ηλεκτρονικό κατάστημα εργαλείων, το οποίο αποτελεί τον προορισμό σας για υψηλής ποιότητας εργαλεία από τα κορυφαία brands DeWalt, Stanley και Black and Decker.

Close

Στο omastros.com, κατανοούμε τις ανάγκες τόσο των επαγγελματιών όσο και των ερασιτεχνών DIYers. Με μια ποικιλία από εργαλεία που καλύπτουν κάθε ανάγκη, από εργαλεία χειρός έως εξειδικευμένα ηλεκτρικά εργαλεία, έχουμε σχεδιάσει τη συλλογή μας για να καλύπτουμε κάθε πιθανότητα εργασίας.

Στο πλαίσιο της δέσμευσής μας για την παροχή αξιόπιστων υπηρεσιών, προσφέρουμε δωρεάν αποστολή για κάθε παραγγελία άνω των 100 ευρώ, ενώ εξασφαλίζουμε αποστολή εντός 1 εργάσιμης ημέρας μέσω της ACS courier.

Close

 

 

Στο omastros.com, το εξειδικευμένο μας προσωπικό είναι πάντα διαθέσιμο να σας βοηθήσει στην κατάλληλη επιλογή εργαλείων. Με την εκτεταμένη μας γνώση και εμπειρία, μπορούμε να προτείνουμε λύσεις που μειώνουν το κόστος και την ταλαιπωρία του πελάτη, εξασφαλίζοντας την απόλυτη ικανοποίηση.

Επισκεφθείτε το www.omastros.com σήμερα και ανακαλύψτε μια νέα εμπειρία αγορών εργαλείων. Είτε είστε επαγγελματίας που αναζητά ποιότητα και αξιοπιστία είτε είστε ερασιτέχνης που αναζητά λύσεις για τις καθημερινές του εργασίες, είμαστε εδώ για εσάς.

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ:97815727/ email:[email protected] ή επισκεφθείτε την σελίδα μας στο www.omastros.com.

Τέλος, μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα social media για τα τελευταία νέα και προσφορές.

Facebook: https://www.facebook.com/omastroscy 

Instagram: https://www.instagram.com/omastroscy/