Κορυφαία σε ασφάλεια τα Subaru XV και Impreza

03 Μαρ., 2018 Ώρα 23:54

Tα νέα Subaru XV και Impreza κατάφεραν στις πρόσφατες δοκιμές του EuroNCAP να αξιολογηθούν ως τα κορυφαία αυτοκίνητα σε ασφάλεια στην κατηγορία «Best in Class / Small Family Cars».

Μετά την αξιολόγηση των 5 αστέρων στις δοκιμές πρόσκρουσης του ανεξάρτητου οργανισμού, έρχεται τώρα η διάκριση Best in Class να αναδείξει τα νέα μοντέλα της Subaru για πρώτη φορά στην κορυφή του Ευρωπαϊκού αυτού θεσμού.

Να σημειώσουμε ότι ο EuroNCAP δέχεται για την βράβευση Best in Class μόνο αυτοκίνητα που έχουν σημειώσει την ύψιστη βαθμολογία έχοντας τον βασικό εξοπλισμό ασφαλείας και όχι τον προαιρετικό.

Για τη Subaru, που οραματίζεται ένα μέλλον χωρίς ατυχήματα και κινείται με στόχο την κατασκευή των ασφαλέστερων αυτοκινήτων παγκόσμια, οτιδήποτε υπηρετεί την ασφάλεια μέσα στο όχημα αποτελεί βασικό εξοπλισμό.

Με τα πλέον σύγχρονα συστήματα προστασίας / αποφυγής συγκρούσεων, όπως είναι το EyeSight, και με μοναδικές τεχνολογίες, όπως η Παγκόσμια Πλατφόρμα Subaru (SGP) και το Symmetrical All-Wheel Drive, η Subaru επιδιώκει συνεχώς να βελτιώνει την συνολική ασφάλεια, μένοντας σταθερά στο δρόμο που έχει οραματιστεί.

 

Δείτε Επίσης