Πρωτάθλημα Drift by Psaltis ENEOS στο Λιμάνι Λεμεσού - Έρχεται ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο θέαμα και πολύ καπνό!

08 Μαρ., 2018 Ώρα 11:40

Αυτό το Σαββατοκύριακο ξεκινά το πρωτάθλημα πλαγιολίσθησης το οποίο φέτος θα πραγματοποιηθεί σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Λιμάνι Λεμεσού.

 

 

Το Drift, για όλους όσους δεν το γνωρίζουν, είναι το πλέον ανερχόμενο άθλημα του μηχανοκίνητου αθλητισμού σήμερα στο κόσμο ενώ σε κάθε αγώνα φιλοξενεί πάρα πολλές χιλιάδες θεατές - φίλους του αθλήματος. 

 

Φέτος το σωματείο του Power Drift Club Cyprus μετά από μια σειρά επιτυχημένων πρωταθλημάτων αλλά και μια σειρά διακρίσεων σε πανευρωπαϊκές αλλά και παγκόσμιες διοργανώσεις, αποφάσισε να πραγματοποιήσει όλο το πρωτάθλημα των πέντε αγώνων στο Λιμάνι Λεμεσού. Στη πόλη που έχει το μεγαλύτερο κοινό του μηχανοκίνητου αθλητισμού ενώ παράλληλα με αυτό το τρόπο θέλει να πάρει τα επίπεδο του κυπριακού ντριφτ ένα σκαλί πιο ψηλά...

 

 


Πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου:

Σάββατο:

Το θέαμα ξεκινά από το Σάββατο μιας και θα είναι μια μέρα προπόνησης με συνεχή ροή περασμάτων από τους οδηγούς. Από τις 12:00 μέχρι τις 18:00 οι πόρτες θα ανοίξουν για το κοινό για έρθουν όσοι επιθυμούν να δουν τι θα γίνει τη Κυριακή και παράλληλα θα έχουν τη δυνατότητα να φωτογραφηθούν και να γνωρίσουν από κοντά όλους τους οδηγούς.  

 

Κυριακή:

Τη Κυριακή, από τις 10 το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα, όλη η μέρα είναι αγώνας. Ένας αγώνας χωρίζεται στα προκριματικά περάσματα (Solo Runs) και ακολούθως περνάμε στις μάχες (Battles). Ο αγώνας θα κορυφωθεί και θα ολοκληρωθεί το απόγευμα, προσφέροντας συνεχές και άπλετο θέαμα στους θεατές οι οποίοι με ασφάλεια θα απολαύσουν από τις κερκίδες το drifting των πρωταθλητών Κύπρου!

 

 

Σας περιμένουμε λοιπόν όλους για να απολαύσουμε μαζί το πρώτο αγώνα του πρωταθλήματος πλαγιολίσθησης (Drift) by Psaltis Eneos.

Βασικοί Χορηγοί αγώνα είναι η εταιρεία Psaltis Autoparts και τα λιπαντικά ENEOS Premium Motor Oils καθώς και το HELL Energy Drink.

Χορηγός του αγώνα είναι η εταιρεία TOOLWAREHOUSE

Υποστηρικτές του αγώνα είναι ο Phileas Guides και η  Social Media Experts

 

 

Χορηγοί επικοινωνίας είναι η πρώτη ιστοσελίδα αυτοκινήτου στην Κύπρου car.com.cy και το μεγαλύτερο Online Media Group της Digital Tree, καθώς και το 7SPORTS TV.

 

 

Δείτε Επίσης