10 Μαρ., 2018 Ώρα 10:23

Μόλις 1.921 Moto Guzzi V7 III Carbon θα πουληθούν σε όλο τον κόσμο...

Thumbnail

Η Moto Guzzi V7 III Carbon αντιπροσωπεύει τη νεότερη ερμηνεία μίας από πιο κλασικές ιταλικές μοτοσυκλέτες. Από το 1967, όταν άρχισαν οι πωλήσεις των πρώτων μοντέλων, η V7 έγινε η σαγηνευτική πρέσβειρα των αξιών της ποιότητας και της αυθεντικότητας που χαρακτηρίζουν την μάρκα.

Σήμερα, στην τρίτη έκδοσή της, η V7 III είναι ταυτόχρονα μία σύγχρονη μοτοσυκλέτα και ένα σύμβολο της ιταλικής προέλευσης. Η V7 III Carbon εξυμνεί την εξατομίκευση, με την αυθεντικότητα και την καλαισθησία της εμπλουτίζοντας το στυλ της με τον αυθεντικό σχεδιασμό της V7 και την υψηλή ποιότητα πολυάριθμων εξαρτημάτων από ανθρακόνημα, όπως τα κοντά φτερά και τα πλαϊνά φέρινγκ που υπογραμμίζουν το νέο και δυναμικό χαρακτήρα του best seller μοντέλου της Moto Guzzi. Με τη V7 III Carbon, τα στοιχεία από ανθρακόνημα, που συνήθως προορίζονται για supersport μοντέλα, εισάγονται για πρώτη φορά στον κόσμο των κλασικών μοτοσυκλετών παραγωγής, μία σπορ πινελιά σε απόλυτη συνέπεια με την ιστορία της V7.

Έργο τέχνης η περιορισμένης παραγωγής Moto Guzzi V7 III Carbon...

 

Αριθμημένες μοτοσυκλέτες

Η εξολοκλήρου μαύρη ματ απόχρωση της V7 III Carbon ενισχύεται από την αντίθεση λεπτομερειών σε κόκκινο χρώμα, που επιλέχθηκε για τη δαγκάνα Brembo του μπροστινού δισκόφρενου, τα λογότυπα στα πλαϊνά φέρινγκ και το σήμα του αετού στο ρεζερβουάρ καυσίμου. Ο «Made in Mandello» κινητήρας ξεχωρίζει επίσης χάρη στα καπάκια των κυλινδροκεφαλών σε κόκκινο χρώμα με σατινέ φινίρισμα. Η σέλα (αποκλειστική για τη συγκεκριμένη έκδοση) διαθέτει αδιάβροχη επένδυση Alcantara, ιδιαίτερα ανθεκτική στις καιρικές συνθήκες και φινίρισμα με κόκκινη ραφή, μία δημοφιλής στυλιστική επιλογή, αφιερωμένη σε όσους εκτιμούν την εξεζητημένη εμφάνιση.

Επιπλέον διαθέτει τάπα ρεζερβουάρ από ανοδιωμένο μαύρο billet αλουμίνιο, μαύρο πλαίσιο προβολέα, όπως είναι και τα καλύμματα των μπεκ και το κάλυμμα της αντλίας του πίσω φρένου.

Η V7 III Carbon είναι το μοναδικό μοντέλο περιορισμένης παραγωγής της οικογένειας V7 III. Η σειρά αρίθμησης κάθε μοντέλου αποτυπώνεται σε ταμπελάκι τοποθετημένο στο τιμόνι ενώ μόλις 1921 διαθέσιμες μονάδες θα διατεθούν, αριθμός που αναφέρεται στο έτος ίδρυσης της Moto Guzzi.