Ειδήσεις

10 Mar, 2018 Ώρα 10:23

Μόλις 1.921 Moto Guzzi V7 III Carbon θα πουληθούν σε όλο τον κόσμο...

Thumbnail

Η Moto Guzzi V7 III Carbon αντιπροσωπεύει τη νεότερη ερμηνεία μίας από πιο κλασικές ιταλικές μοτοσυκλέτες. Από το 1967, όταν άρχισαν οι πωλήσεις των πρώτων μοντέλων, η V7 έγινε η σαγηνευτική πρέσβειρα των αξιών της ποιότητας και της αυθεντικότητας που χαρακτηρίζουν την μάρκα.

Close

Σήμερα, στην τρίτη έκδοσή της, η V7 III είναι ταυτόχρονα μία σύγχρονη μοτοσυκλέτα και ένα σύμβολο της ιταλικής προέλευσης. Η V7 III Carbon εξυμνεί την εξατομίκευση, με την αυθεντικότητα και την καλαισθησία της εμπλουτίζοντας το στυλ της με τον αυθεντικό σχεδιασμό της V7 και την υψηλή ποιότητα πολυάριθμων εξαρτημάτων από ανθρακόνημα, όπως τα κοντά φτερά και τα πλαϊνά φέρινγκ που υπογραμμίζουν το νέο και δυναμικό χαρακτήρα του best seller μοντέλου της Moto Guzzi. Με τη V7 III Carbon, τα στοιχεία από ανθρακόνημα, που συνήθως προορίζονται για supersport μοντέλα, εισάγονται για πρώτη φορά στον κόσμο των κλασικών μοτοσυκλετών παραγωγής, μία σπορ πινελιά σε απόλυτη συνέπεια με την ιστορία της V7.

Close

Έργο τέχνης η περιορισμένης παραγωγής Moto Guzzi V7 III Carbon...

 

Close

Αριθμημένες μοτοσυκλέτες

Η εξολοκλήρου μαύρη ματ απόχρωση της V7 III Carbon ενισχύεται από την αντίθεση λεπτομερειών σε κόκκινο χρώμα, που επιλέχθηκε για τη δαγκάνα Brembo του μπροστινού δισκόφρενου, τα λογότυπα στα πλαϊνά φέρινγκ και το σήμα του αετού στο ρεζερβουάρ καυσίμου. Ο «Made in Mandello» κινητήρας ξεχωρίζει επίσης χάρη στα καπάκια των κυλινδροκεφαλών σε κόκκινο χρώμα με σατινέ φινίρισμα. Η σέλα (αποκλειστική για τη συγκεκριμένη έκδοση) διαθέτει αδιάβροχη επένδυση Alcantara, ιδιαίτερα ανθεκτική στις καιρικές συνθήκες και φινίρισμα με κόκκινη ραφή, μία δημοφιλής στυλιστική επιλογή, αφιερωμένη σε όσους εκτιμούν την εξεζητημένη εμφάνιση.

Επιπλέον διαθέτει τάπα ρεζερβουάρ από ανοδιωμένο μαύρο billet αλουμίνιο, μαύρο πλαίσιο προβολέα, όπως είναι και τα καλύμματα των μπεκ και το κάλυμμα της αντλίας του πίσω φρένου.

Η V7 III Carbon είναι το μοναδικό μοντέλο περιορισμένης παραγωγής της οικογένειας V7 III. Η σειρά αρίθμησης κάθε μοντέλου αποτυπώνεται σε ταμπελάκι τοποθετημένο στο τιμόνι ενώ μόλις 1921 διαθέσιμες μονάδες θα διατεθούν, αριθμός που αναφέρεται στο έτος ίδρυσης της Moto Guzzi.

 

19 Apr, 2024 Ώρα 13:45

Η περιοχή του πλανήτη όπου απαγορεύονται όσα Ι.Χ. είναι εξοπλισμένα με αυτόνομη οδήγηση

Thumbnail

Την ώρα που σχεδόν όλες οι αυτοκινητοβιομηχανίες προσπαθούν να αναπτύξουν ακόμα πιο προηγμένα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού, μια επαρχία του Καναδά κάνει την δική της… «επανάσταση».

Close

Η Βρετανική Κολομβία επικαιροποίησε πρόσφατα τον νόμο για τα μηχανοκίνητα οχήματα, απαγορεύοντας τη χρήση οχημάτων που είναι εξοπλισμένα με συστήματα αυτόνομης οδήγησης επιπέδου 3. Αυτό δεν είναι απλώς μια απαγόρευση της χρήσης τέτοιων συστημάτων. Ο νόμος καθιστά παράνομη ακόμα και την απλή οδήγηση οποιουδήποτε αυτοκινήτου έχει στον εξοπλισμό του σύστημα επιπέδου 3, είτε το χρησιμοποιείτε είτε όχι.

 

Close

 

Οι επικαιροποιημένοι κανόνες υπογράφηκαν στις 18 Μαρτίου και τέθηκαν σε ισχύ στις 5 Απριλίου. Αυτή τη στιγμή στην αγορά υπάρχουν δύο μοντέλα που παρέχουν αυτόνομη οδήγηση επιπέδου 3, και είναι η Mercedes-Benz S-Class και η EQS του 2024 τα συστήματα των οποίων έχουν εγκριθεί μόνο για περιορισμένη χρήση στην Καλιφόρνια και τη Νεβάδα, με ταχύτητες κάτω από τα 65χλμ./ώρα.

Close

Αν σας πιάσουν να οδηγείτε Ι.Χ. με αυτόνομη οδήγηση επιπέδου 3, τα πρόστιμα κυμαίνονται από 368 έως 2.000 δολάρια σε καναδικό νόμισμα ή ακόμη και έξι μήνες φυλάκιση.

“Αυτοί οι νέοι κανονισμοί θα κρατήσουν τους ανθρώπους ασφαλέστερους στους δρόμους μας και θα ενθαρρύνουν ακόμη περισσότερο τη χρήση των ενεργών μεταφορών”, δήλωσε ο Rob Fleming, υπουργός Μεταφορών και Υποδομών.