Χαμός στο Λιμάνι Λεμεσού στο 1ο αγώνα Πρωταθλήματος Drift by Psaltis ENEOS (βίντεο – φωτο)

12 Μαρ., 2018 Ώρα 19:53

Θεαματικά ξεκίνησε το φετινό πρωτάθλημα Drift by Psaltis ENEOS το οποίο για φέτος θα φιλοξενείται στον άπλετο χώρο του λιμανιού Λεμεσού. Ένας υπέροχος χώρος ο οποίος με την κατάλληλη οργάνωση μετατρέπεται σε πίστα αγώνων με απόλυτη ασφάλεια για τους θεατές.

 

 

Σε ένα κατάμεστο από κόσμο χώρο λοιπόν και τις κερκίδες γεμάτες κόσμο, χιλιάδες θεατές χόρτασαν θέαμα από τους κύπριους πρωταθλητές Drift και τα πανέμορφα θηρία τους. Οι μάχες ήταν όλες στη κόψη του ξυραφιού ενώ κανένας δεν μπορούσε να προβλέψει το αποτέλεσμα.

 

 

Όπως ξέρετε οι πρώτοι αγώνες(show) στο νησί έχουν γίνει απο την ομάδα του Car (Burnout) πρίν απο αρκετά χρόνια. Επιστρέφοντας μετά απο τόσα χρόνια στις διοργανώσεις ένα πράγμα έχουμε να πούμε. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ σε όλους τους οδηγούς. Το επίπεδο έχει αλλάξει απο την γη μέχρι τον ουρανό. Δεν μπόρεις να ξεχωρίσεις πλέον ποιος θα είναι ο νικητής πρίν το τέλος του αγώνα. Όλοι είναι φοβεροί. Κρίνονται απο ένα λάθος, ένα μηχανικό πρόβλημα, λάθος στρατηγική και όχι απο απειρία. Ευκαιρία και για μένα σαν Αυγουστής να πω ότι νιώθω περήφανος για όλους σας. 

 

 

Μετά απο όλες τις δυνατές μάχες νικητής του πρώτου αγώνα είναι ο φοβερός Χαράλαμπος Τσουρή με το sexy Silvia. Δεύτερη θέση για τον μοναδικό Γιώργο Χριστοφόρου (ELA KOKO) με το Ε30 της CC Racing. Στη τρίτη θέση ο ΤουρκοΚύπριος Ahmet öksüzoğluları ενώ τέταρτος ήταν ο Χρίστος Ελευθερίου. Τίποτα δεν μπορούσε να θεωρηθεί σαν δεδομένο μιας και οι απαιτήσεις των κριτών ήταν πάρα μα πάρα πολύ ψιλές ενώ ένα μιχρολαθάκι μπορούσε να σου κοστίσει τον αγώνα.

 

 

Στην κατηγορία Semi Pro πρώτος ήταν ο Πόλυς Κωνσταντίνου με δεύτερο τον Στέλιο Ζαχαρία και τρίτο τον Παναγιώτη Μιχαήλ.

 

 

Δείτε τα βίντεο των τελικών.

 

Μείνετε συντονισμένοι μιας και ετοιμάζουμε βίντεο ολόκληρου του αγώνα και πολλά άλλα. Απολογίες επίσης σε όσους ταλαιπωρήθηκαν με το Live απο το facebook. Δεν μας βοήθησε αρκετά η συνδεσιμότητα με τον παροχέα που επιλέξαμε. Υποσχόμαστε στον επόμενο αγώνα να παραδώσουμε ολοκληρωμένο κομμάτι!

 

Μέγας Χορηγός του αγώνα ήταν η εταιρεία Psaltis και τα λιπαντικά ENEOS.

Χορηγοί το Hell Energy Drinκ και η εταιρεία Toolwarehouse καθώς και το Boyz Stuff Show.

Υποστηρικτές ήταν η εταιρεία Greson Tools, η Ilarchos Security,  η Trust Racing, η HP Motorsport, το Drift Trike, η AGT Styling, η KLΑ Autocare, η GM Auto Spa, η MMS Autoworks, οι Βαφές Αυτοκινήτων Ηλίας Βαρνάβας, η VP Racing & Sabelt, ο Phileas Guides και η Social Media Experts

Χορηγός επικοινωνίας ήταν το πρώτο site για το αυτοκίνητο στην Κύπρο, το car.com.cy και το kerkida.net καθώς και ο όμιλος της Digital tree και το 7Sports Tv.

Ευχαριστίες επίσης στην Sparky Films για τις όμορφες φωτογραφίες.

Όλα τα φώτα τώρα στρέφονται στον επόμενο αγώνα που θα διεξαχθεί στον ίδιο χώρο στις 21 και 22 Απριλίου, όπου και όπως μας δηλώνουν οι άνθρωποι του Drift Club αλλά και οι promoters θα πρέπει να αναμένουμε τεράστιες εκπλήξεις!

Δείτε Επίσης