Αγορά

14 Mar, 2018 Ώρα 13:34

Πάει για 140.000 πωλήσεις ηλεκτρικών - υβριδικών η BMW

Thumbnail

Ψηλά έχει θέσει τον πήχη για τη φετινή χρονιά το BMW Group καθώς στοχεύει σε πωλήσεις τουλάχιστον 140.000 ηλεκτρικών- υβριδικών μοντέλων. Αν και έχουμε πολύ δρόμο ακόμα φαίνεται πως βρίσκεται στο σωστό δρόμο, καθώς οι παγκόσμιες πωλήσεις αυτών των οχημάτων ανέρχονται στις 15.041 το πρώτο δίμηνο της χρονιάς, αύξηση 40,2% συγκριτικά με το ίδιο διάστημα πέρσι.

Close

Ολοένα και αυξάνονται τα ηλεκτρικά οχήματα που πωλούνται παγκοσμίως

Close

 

Οι καλύτερες αγορές

Close

Στις ΗΠΑ, που είναι η μεγαλύτερη μεμονωμένη αγορά της εταιρίας για ηλεκτρικά - υβριδικά οχήματα, το 7,3% των συνολικών πωλήσεων του BMW Group το Φεβρουάριο ήταν μοντέλα αυτής της κατηγορίας, με παραδόσεις 1.936 αυτοκινήτων BMW i, BMW iPerformance και MINI Electric.

Πολύ δυνατή αγορά είναι και αυτή της Σκανδιναβίας, όπου  η αναλογία ηλεκτρικών - υβριδικών μοντέλων του BMW Group που πουλήθηκαν το Φεβρουάριο ήταν ένα στα τέσσερα.

 

19 Apr, 2024 Ώρα 14:10

100 χρόνια Dewalt με μια μοναδική προσφορά!

Thumbnail

Οι εορτασμοί για τα 100 χρόνια της DEWALT συνεχίζονται και παρουσιάζουμε ένα ακόμη μοναδικό πακέτο για τους λάτρεις των εργαλείων! Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε το Limited Edition πακέτο που περιλαμβάνει ένα δραπανοκατσάβιδο και δύο μπαταρίες 5Ah στην απίστευτη τιμή των €269!

Close

Αυτή η ειδική προσφορά αποτελεί τον ιδανικό τρόπο να αποκτήσετε τα πιο αξιόπιστα εργαλεία για τις επόμενες εργασίες σας, ενώ παράλληλα γιορτάζετε μαζί μας.

 

Close

 

Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα πιο περιζήτητα πακέτα της αγοράς, καθώς η προσφορά είναι περιορισμένη σε ποσότητα!

 

Για περισσότερες πληροφορίες και για να επωφεληθείτε από την προσφορά, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας (www.ioannoutools.com) ή επικοινωνήστε με τον τοπικό μας αντιπρόσωπο.

Close
 

Σας ευχαριστούμε για τη συνεχή υποστήριξή σας και για το γεγονός ότι γιορτάζετε μαζί μας αυτήν τη μοναδική στιγμή!