Δοκιμές εκατομμυρίων χιλιομέτρων με το κιβώτιο της Ford Mustang

19 Μαρ., 2018 Ώρα 20:03

Τις επόμενες εβδομάδες θα κάνει την εμφάνισή του στους δρόμους η ανανεωμένη Ford Mustang. Το αμερικάνικό muscle car θα εφοδιάζεται με δύο κινητήρες 2.3 και 5.0 λίτρων και θα συνδυάζονται είτε με το 10-τάχυτο αυτόματο ή με το εξατάχυτο μηχανικό κιβώτιο.

Δοκιμασμένο σε 6 εκατομμύρια και πλέον χιλιόμετρα, το προηγμένο, νέο 10τάχυτο αυτόματο κιβώτιο της Mustang προσφέρει μεγαλύτερη οικονομία μέσω μιας αρχιτεκτονικής χαμηλής τριβής και το συνδυασμό με λειτουργία Auto Start-Stop. Επιπλέον προσφέρει βελτιωμένη επιτάχυνση συγκριτικά με ενός εξατάχυτου αυτόματου, χάρη στη βελτιστοποιημένη και ευρεία κλιμάκωση σχέσεων.

Η ανανεωμένη Ford Mustang θα είναι διαθέσιμη τόσο με μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων όσο και με αυτόματο 10 σχέσεων..

 

Για πρώτη φορά

Το ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου του 10-τάχυτου αυτόματου κιβωτίου επιτρέπει ρυθμίσεις που βελτιστοποιούν τις επιδόσεις για τα Drive Modes, ενώ ο προσαρμοζόμενος προγραμματισμός αλλαγών σχέσεων σε πραγματικό χρόνο επιτρέπει την προσαρμογή του κιβωτίου στη μεταβολή συνθηκών και επιλογή της κατάλληλης σχέσης – από μία χαλαρή βόλτα, μέχρι μία διαδρομή σε πίστα dragster.

Τα χειριστήρια αλλαγών σχέσεων στο τιμόνι προσφέρουν στον οδηγό τον απόλυτο έλεγχο χωρίς να αφήνει τα χέρια του από το τιμόνι...

 

 

 

Δείτε Επίσης