Αγορά

20 Mar, 2018 Ώρα 12:01

Γερμανική διάκριση για τα Alfa Romeo Giulia και Abarth 595

Thumbnail

Άλλη μια διπλή διάκριση για τον Όμιλο της Fiat. Αυτή τη φορά το γερμανικό κοινό ανέβασε στην κορυφή δύο ιταλικά σπορ αυτοκίνητα. Ο λόγος για την Alfa Romeo Giulia και το Abarth 595 που πήραν τον τίτλο «Best Car 2018» από τους αναγνώστες του περιοδικού «auto motor und sport». Αυτό όμως που δίδει περισσότερη αξία στη διάκριση της Fiat είναι το ότι οι αναγνώστες του «auto, motor und sport» έδωσαν το βραβείο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στα δύο μοντέλα του Ομίλου της Fiat. Πιο συγκεκριμένα, η Alfa Romeo Giulia αποτελεί το καλύτερο εισαγόμενο αυτοκίνητο στη μεσαία κατηγορία. Αυτό ήταν το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας για το θεσμό «Best Car 2018». Στον 42ο διαγωνισμό του περιοδικού, η Giulia πήρε συνολικά το 22,4% των ψήφων. Επίσης η Alfa Romeo Giulietta αλλά και η Stelvio, το πρώτο SUV στην ιστορία της μάρκας, πήραν τη δεύτερη θέση στις κατηγορίες των compact εισαγόμενων αυτοκινήτων, συμπληρώνοντας την επιτυχία της Ιταλικής μάρκας επί Γερμανικού εδάφους..

Close

 

Close

 

Παράλληλα, οι αναγνώστες του “auto motor und sport” ψήφισαν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το Abarth 595 ως το καλύτερο αυτοκίνητο στην κατηγορία του. Το Ιταλικό σπορ compact αυτοκίνητο κέρδισε το βραβείο «Best Car 2018» ανάμεσα στα εισαγόμενα αυτοκίνητα της κατηγορίας Α. Το Abarth 595 έλαβε το 27.2% των ψήφων. Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι ο διαγωνισμός «Best Cars 2018» πραγματοποιήθηκε ταυτόχρονα από 18 συνολικά περιοδικά στην Ευρώπη. Ο εκδοτικός οργανισμός παρουσίασε στους αναγνώστες 385 νέα αυτοκίνητα σε έντεκα κατηγορίες.

Close

 

 

Τα δυο βραβεία για τα αυτοκίνητα του Ομίλου της Fiat παρέλαβε η Roberta Zerbi, επικεφαλής της Alfa Romeo για την περιοχή ΕΜΕΑ δηλώνοντας την ευχαρίστηση για την επιτυχία των μοντέλων της εταιρεία. Σε δηλώσεις του ο Luca Napolitano, επικεφαλής της περιοχής EMEA για τη Fiat και την Abarth τόνισε, «Το 595 διαθέτει τεχνολογία αιχμής και συνδυάζει με τον καλύτερο τρόπο τις επιδόσεις με το στιλ κατά την οδήγηση. Η τρίτη συνεχόμενη διάκριση από τους αναγνώστες του «Auto, Motor und Sport» αποτελεί απόδειξη της αξίας του».  

19 Apr, 2024 Ώρα 14:10

100 χρόνια Dewalt με μια μοναδική προσφορά!

Thumbnail

Οι εορτασμοί για τα 100 χρόνια της DEWALT συνεχίζονται και παρουσιάζουμε ένα ακόμη μοναδικό πακέτο για τους λάτρεις των εργαλείων! Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε το Limited Edition πακέτο που περιλαμβάνει ένα δραπανοκατσάβιδο και δύο μπαταρίες 5Ah στην απίστευτη τιμή των €269!

Close

Αυτή η ειδική προσφορά αποτελεί τον ιδανικό τρόπο να αποκτήσετε τα πιο αξιόπιστα εργαλεία για τις επόμενες εργασίες σας, ενώ παράλληλα γιορτάζετε μαζί μας.

 

Close

 

Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα πιο περιζήτητα πακέτα της αγοράς, καθώς η προσφορά είναι περιορισμένη σε ποσότητα!

 

Για περισσότερες πληροφορίες και για να επωφεληθείτε από την προσφορά, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας (www.ioannoutools.com) ή επικοινωνήστε με τον τοπικό μας αντιπρόσωπο.

Close
 

Σας ευχαριστούμε για τη συνεχή υποστήριξή σας και για το γεγονός ότι γιορτάζετε μαζί μας αυτήν τη μοναδική στιγμή!