Rally

27 Mar, 2018 Ώρα 16:15

Γίνε εθελοντής, γίνε μέλος της καλύτερης εθελοντικής ομάδας στον κόσμο!

Thumbnail

Ο Κυπριακός Σύνδεσμος Αυτοκινήτου καλεί όσους ενδιαφέρονται να προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους από διάφορα πόστα στο φετινό Ράλι Κύπρος και να γίνουν μέρος της καλύτερης εθελοντικής ομάδας στον κόσμο. Όπως είναι ήδη γνωστό το ράλι Κύπρος θα διεξαχθεί από τις 15-17 Ιουνίου. 

Close

Σαν μια μεγάλη διοργάνωση διεθνούς βεληνεκούς το Ράλι Κύπρος δεν μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση στον κανόνα που θέλει τους εθελοντές να παίζουν ρόλο κλειδί στην επιτυχή έκβαση τόσο μεγάλων γεγονότων. Για το ετήσιο αυτό αθλητικό γεγονός, που προβάλλει διεθνώς το νησί μας, δεν προετοιμάζονται μόνο τα αυτοκίνητα, οι οδηγοί και οι συνοδηγοί, αλλά μια πλειάδα άλλων ανθρώπων, η συμβολή των οποίων είναι καθοριστικής σημασίας στην επιτυχία του αγώνα. Οι αφανείς αυτοί εργάτες με το χρονόμετρο στο χέρι δικαιούνται ένα μεγάλο μερίδιο. Μια τέτοια μεγάλη ομάδα ανθρώπων, που αποτελεί τη σπονδυλική στήλη της επιτυχίας του Εθνικού μας αγώνα, είναι οι κριτές και οι χρονομέτρες οι οποίοι πρέπει να είναι άρτια καταρτισμένοι και να κατέχουν την πιο μικρή λεπτομέρεια. Εκατοντάδες εθελοντές θα δώσουν και φέτος το παρόν τους στη μεγάλη αυτή διοργάνωση.

 

Close

 

Close

Οι εθελοντές επανδρώνουν τους Σταθμούς Ελέγχου Χρόνου που βρίσκονται στην αρχή και τέλος κάθε ειδικής διαδρομής του αγώνα και στο χώρο εξυπηρέτησης (service park) ή να αποτελέσουν μέρος μιας ομάδας ασφάλειας που είναι υπεύθυνη για το κλείσιμο των ενδιάμεσων δρόμων σε μια ειδική διαδρομή για την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα. Εθελοντές επίσης βοηθούν στη ομαλή διακίνηση διαγωνιζομένων και θεατών στους χώρους εξυπηρέτησης.

Πρόσφατα η Διεθνής Ομοσπονδία Αυτοκινήτου (FIA) βράβευσε την οργανωτική επιτροπή του Ράλι Κύπρος 2017 σαν η καλύτερη εθελοντική οργανωτική επιτροπή στον κόσμο! 

Ο Κυπριακός Σύνδεσμος Αυτοκινήτου καλεί όσους ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή αποτεινόμενοι στον Σύνδεσμο τηλ. 22 313233 ή μέσω email στο [email protected].  

28 Mar, 2024 Ώρα 07:44

Υπερθέαμα και εντυπωσιακές διαδρομές στο «TIGER RALLY 2024»

Thumbnail

Διεξάγεται το Σαββατοκύριακο 30 και 31 Μαρτίου το «TIGER RALLY 2024», το οποίο υπόσχεται να προσφέρει μοναδικό θέαμα ανεβάζοντας την αδρεναλίνη στα ύψη.

Close

Το «TIGER RALLY», το οποίο εντάσσεται στο πλούσιο καλεντάρι των Λεμεσίων powered by BrainRocket, διοργανώνεται από τη Λέσχη Αυτοκινήτου Λεμεσού και αποτελεί τον δεύτερο αγώνα του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Ράλλυ της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου (ΚΟΑ).

Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί την Κυριακή 31 Μαρτίου στις 08:00, από τον Χώρο Στάθμευσης της Επίχωσης. Οι οδηγοί αφού καλύψουν 6 ειδικές διαδρομές σε Λιστόβουνο, Αγία Παρασκευή και Λάνια, θα επιστρέψουν και πάλι στο Χώρο Στάθμευσης της Επίχωσης στις 18:30, για τον τερματισμό και την απονομή των επάθλων.

Close

Σημειώνεται ότι το Σάββατο 30 Μαρτίου στις 19:00, σε πανηγυρική εκδήλωση στο χώρο της Επίχωσης, θα παρουσιαστούν στο κοινό τα αυτοκίνητα και οι οδηγοί που θα συμμετάσχουν στο «TIGER RALLY 2024». Τα αυτοκίνητα θα παραμείνουν στο χώρο της Επίχωσης μέχρι την εκκίνηση του αγώνα το πρωί της Κυριακής.

Οι φίλοι του αθλήματος θα μπορούν να ενημερώνονται ζωντανά για τα αποτελέσματα των διαδρομών μέσω της ιστοσελίδας της Ομοσπονδίας www.cmf.org.cy

Close

Το πρόγραμμα του αγώνα

Λίστα συμμετοχών