Αγορά

29 Mar, 2018 Ώρα 16:58

Η καλύτερη επιλογή για το αυτοκίνητό σου…

Thumbnail

Σαφώς όταν ξεκινάς να αγοράσεις ενά αυτοκίνητο, θέλεις την καλύτερη επιλόγη. Έτσι κι εγώ. Το αποφάσισα σήμερα… αλλά στην πραγματικότητα ήθελα να κάνω τη συγκεκριμένη αγορά, χθες.

Close
 

Ξεκίνησα λοιπόν την έρευνα, ρώτησα φίλους και γνωστούς, έφαγα ατελείωτες ώρες μπροστά στην οθόνη βλέποντας βιντεάκια στο YouTube, προσδιόρισα τις ανάγκες μου, τις επαναπροσδίορισα, καθόρισα το budget μου, μίλησα με ειδικούς, έκανα test drive και τελικά απόφασισα.

Και ναι… Το πήρα! Και μάλιστα δε μετάνιωσα ούτε μία στιγμή για την επιλογή μου. Μία επιλογή που με βοήθησε για τις μετακινήσεις μου στην πόλη και που με έκανε χαρούμενη στα ταξίδια που έκανα με φίλους.

Close

Αυτό όμως που θέλω πραγματικά να μοιραστώ μαζί σας είναι ότι όσο σημαντική ήταν η αγορά του αυτοκινήτου, εξίσου σημαντική ήταν και η ασφάλισή του. Και μέτα λύπης μου θα ήθελα να σας πω ότι στο κομμάτι «Ασφάλεια αυτοκινήτου» δε με βοήθησε κανείς.

Αρωγός μου λοιπόν… Το internet! Πολύτιμος βοήθος και πόσο μάλλον όταν βαδίζεις σε άγνωστα μονοπάτια. Googlαρα και διάβασα κάθε τι σημαντικό που αφορά την ασφάλεια αυτοκινήτου. Και συνειδητοποιήσα το εξής:

Close

Το πιο σημαντικό σε μία ασφάλεια αυτοκινήτου είναι όταν θα την χρειαστείς. Θα πρέπει να είναι δίπλα σου οποιαδήποτε στιγμή, 24 ώρες το 24ωρο.

Στην άμεσως επόμενη αναζήτηση μου βρήκα την Εταιρία στην οποία και ασφάλισα το αυτοκίνητό μου. Μία Εταιρία που όπως φαίνεται ήρθε στην Κύπρο για να μείνει. Ήρθε για να κάνει τη ζωή μας πιο εύκολη και πιο απλή. 

Από την πρώτη στιγμή μου έκανε κλικ. Το ίδιο κλίκ με εκείνο τη στιγμή που ασφάλισα online το αυτοκίνητό μου και έλαβα σε 1 λεπτό το πιστοποιητικό ασφάλισης στο e-mail μου.

Η καινότομιά της δεν είναι μόνο στη γρήγορη διαδικασία ασφάλισης, αλλά και στο ότι είναι διπλά σου οποιαδήποτε στιγμή.

24 ώρες το 24ωρο, έχεις δίπλα σου έναν άνθρωπο - ειδικό Anytime, για να σε βοηθήσει και να σου βρει λύσεις: από την ασφάλιση αυτοκινήτου, τη διαχείριση του συμβολαίου μέχρι και την άμεση κινητοποίηση της οδικής βοήθειας.

Αν λοιπόν κι εσείς θέλετε να ασφαλίσετε το αυτοκίνητό σας, θυμηθείτε ότι το σημαντικότερο είναι… Να έχεις τον ειδικό δίπλα σου! Και εγώ τον έχω με ένα απλό τηλεφώνημα στο 800 88 800!

22 Mar, 2024 Ώρα 13:26

Κατάστημα Εργαλείων oMastros.com - Παρέχει Αξιόπιστες Λύσεις για Επαγγελματίες και Ερασιτέχνες DIYers

Thumbnail

oMastros.com είναι ένα Κυπριακό ηλεκτρονικό κατάστημα εργαλείων, το οποίο αποτελεί τον προορισμό σας για υψηλής ποιότητας εργαλεία από τα κορυφαία brands DeWalt, Stanley και Black and Decker.

Close

Στο omastros.com, κατανοούμε τις ανάγκες τόσο των επαγγελματιών όσο και των ερασιτεχνών DIYers. Με μια ποικιλία από εργαλεία που καλύπτουν κάθε ανάγκη, από εργαλεία χειρός έως εξειδικευμένα ηλεκτρικά εργαλεία, έχουμε σχεδιάσει τη συλλογή μας για να καλύπτουμε κάθε πιθανότητα εργασίας.

Στο πλαίσιο της δέσμευσής μας για την παροχή αξιόπιστων υπηρεσιών, προσφέρουμε δωρεάν αποστολή για κάθε παραγγελία άνω των 100 ευρώ, ενώ εξασφαλίζουμε αποστολή εντός 1 εργάσιμης ημέρας μέσω της ACS courier.

Close

 

 

Στο omastros.com, το εξειδικευμένο μας προσωπικό είναι πάντα διαθέσιμο να σας βοηθήσει στην κατάλληλη επιλογή εργαλείων. Με την εκτεταμένη μας γνώση και εμπειρία, μπορούμε να προτείνουμε λύσεις που μειώνουν το κόστος και την ταλαιπωρία του πελάτη, εξασφαλίζοντας την απόλυτη ικανοποίηση.

Επισκεφθείτε το www.omastros.com σήμερα και ανακαλύψτε μια νέα εμπειρία αγορών εργαλείων. Είτε είστε επαγγελματίας που αναζητά ποιότητα και αξιοπιστία είτε είστε ερασιτέχνης που αναζητά λύσεις για τις καθημερινές του εργασίες, είμαστε εδώ για εσάς.

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλ:97815727/ email:[email protected] ή επισκεφθείτε την σελίδα μας στο www.omastros.com.

Τέλος, μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε στα social media για τα τελευταία νέα και προσφορές.

Facebook: https://www.facebook.com/omastroscy 

Instagram: https://www.instagram.com/omastroscy/