Αγορά

29 Mar, 2018 Ώρα 21:26

H Opel και στο Λίβανο

Thumbnail

Η Opel συνεχίζει την επέκταση των εξαγωγών της καθώς πρόσφατα υπέγραψε συνεργασία με την εταιρεία A.N. Boukather Holding που θα γίνει αποκλειστικός εισαγωγέας στην αγορά του Λιβάνου.

Close

Η A.N. Boukather Holding θα είναι υπεύθυνη για την εισαγωγή, πώληση και τεχνητή υποστήριξη οχημάτων Opel στο Λίβανο. Με μεγάλη ιστορία και επαγγελματισμό είναι επικεντρωμένη στην παροχή υψηλύ επιπέδου υπηρεσιών στους πελάτες. Μία αποκλειστική έκθεση με μοντέλα Opel θα ανοίξει τον Ιούλιο του 2018 στη Βηρυτό, ενώ θα ακολουθήσουν και άλλες μονάδες σε όλη τη χώρα.

Close

Aυξάνει τις πωλήσεις της σε όλο τον κόσμο η Opel

 

Close

Υψηλοί στόχοι

Η σημαντική αύξηση πωλήσεων σε περιοχές εκτός Ευρώπης είναι από τους βασικούς πυλώνες του σχεδίου της εταιρίας PACE!, που θα προετοιμάσει την επάνοδό της στη βιώσιμη κερδοφορία. Η Opel στοχεύει να διπλασιάσει τις πωλήσεις της στις αγορές του εξωτερικού μέχρι το 2020 ενώ στόχος είναι η δημιουργία του 10% του όγκου πωλήσεων Opel εκτός Ευρώπης μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του 2020. Για να επιτευχθεί κάτι τέτοιο, η μάρκα θα ενισχύσει περαιτέρω την παρουσία της σε 15 αγορές σε Ασία, Αφρική και Ν. Αμερική όπου ήδη δραστηριοποιείται σήμερα, ενώ θα κάνει την είσοδό της σε πάνω από 20 νέες εξαγωγικές αγορές μέχρι το 2022.

Η ανακοίνωση ενός εισαγωγέα για το Λίβανο είναι το επόμενο βήμα στη διαδικασία υλοποίησης του στρατηγικού σχεδίου. Τους τελευταίους μήνες, ο Γερμανός κατασκευαστής έχει ήδη ανακοινώσει την απόφαση να συναρμολογεί οχήματα Opel για την Αφρικανική αγορά στη Ναμίμπια και έχει δημιουργήσει νέους εμπορικούς εταίρους σε Ν.Αφρική, Μαρόκο και Τυνησία.

 

19 Apr, 2024 Ώρα 14:10

100 χρόνια Dewalt με μια μοναδική προσφορά!

Thumbnail

Οι εορτασμοί για τα 100 χρόνια της DEWALT συνεχίζονται και παρουσιάζουμε ένα ακόμη μοναδικό πακέτο για τους λάτρεις των εργαλείων! Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε το Limited Edition πακέτο που περιλαμβάνει ένα δραπανοκατσάβιδο και δύο μπαταρίες 5Ah στην απίστευτη τιμή των €269!

Close

Αυτή η ειδική προσφορά αποτελεί τον ιδανικό τρόπο να αποκτήσετε τα πιο αξιόπιστα εργαλεία για τις επόμενες εργασίες σας, ενώ παράλληλα γιορτάζετε μαζί μας.

 

Close

 

Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα πιο περιζήτητα πακέτα της αγοράς, καθώς η προσφορά είναι περιορισμένη σε ποσότητα!

 

Για περισσότερες πληροφορίες και για να επωφεληθείτε από την προσφορά, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας (www.ioannoutools.com) ή επικοινωνήστε με τον τοπικό μας αντιπρόσωπο.

Close
 

Σας ευχαριστούμε για τη συνεχή υποστήριξή σας και για το γεγονός ότι γιορτάζετε μαζί μας αυτήν τη μοναδική στιγμή!