Νέα μοντέλα

30 Mar, 2018 Ώρα 11:38

Παγκόσμιο ντεμπούτο για το νέο Nissan Altima στη Νέα Υόρκη

Thumbnail

Το ολοκαίνουργιο Altima αποκάλυψε η Nissan στην έκθεση αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης. Πρόκειται για ένα sedan μοντέλο της μεσαίας κατηγορίας που διαθέτει  ένα ιδιαίτερο στυλ, αναβαθμισμένο εσωτερικό, δύο νέους κινητήρες, το πρώτο Intelligent All-Wheel Drive σύστημα με το οποίο εξοπλίζεται  ένα sedan της Nissan στις Η.Π.Α., καθώς και προηγμένες λειτουργίες  της ευφυούς κινητικότητας (Intelligent Mobility), συμπεριλαμβανομένου του ProPILOT Assist.

Close

Η 6η γενιά του κορυφαίου σε πωλήσεις  sedan της Nissan, έκανε το παγκόσμιο ντεμπούτο της στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης, δίπλα στο αγωνιστικό της μάρκας για την  Formula E, που εμφανίστηκε επίσης για πρώτη φορά στη Βόρεια Αμερική.

 

Close

Δείτε τα αποκαλυπτήρια του Nissan Altima από την έκθεση της Νέας Υόρκης

 

Close

Σύγχρονες τεχνολογίες

Το νέο Altima ακολουθεί τα χνάρια του νέου Leaf, ενσωματώνοντας το όραμα του Intelligent Mobility της Nissan και  επαναπροσδιορίζοντας τον τρόπο με τον οποίο τα οχήματα  οδηγούνται, τροφοδοτούνται και ενσωματώνονται στην κοινωνία. Επίσης νέο για το Altima είναι και το Rear Automatic Braking (αυτόματη οπίσθια πέδηση), η οποία βοηθά τον οδηγό να ανιχνεύσει ακίνητα αντικείμενα κατά την κίνηση με όπισθεν και, αν χρειαστεί, να εφαρμόσει τα φρένα για να αποφευχθεί μια σύγκρουση.  

Στο νέο Altima εισάγονται και δύο νέοι κινητήρες. Συγκεκριμένα, η αντικατάσταση του  προηγούμενης γενιάς  κινητήρα V6 3,5 λίτρων του Altima γίνεται με τον πρώτο στον κόσμο, μαζικής παραγωγής turbo, μεταβλητής συμπίεσης,  4κύλινδρο κινητήρα. Ο συγκεκριμένος κινητήρας προσφέρει απόδοση εφάμιλλη του V6 με την οικονομία καυσίμου των 4 κυλίνδρων. Επιπλέον, στάνταρ σε όλες τις εκδόσεις του νέου Altima είναι ο νέος,  4κυλίνδρος κινητήρας  DOHC, 2,5 λίτρων,  άμεσου ψεκασμού.

Το νέο Altima διατίθεται για πρώτη φορά και με το Intelligent All-Wheel Drive. Το σύστημα AWD είναι διαθέσιμο σε όλα τα επίπεδα  εξοπλισμού, με τον τετρακύλινδρο κινητήρα 2.5 λίτρων.

 

19 Apr, 2024 Ώρα 13:53

Περισσότερα άλογα και πιο sexy εμφάνιση για το νέο Audi E-Tron GT

Thumbnail

Με μία σειρά φωτογραφιών που έδωσε στην δημοσιότητα, η Audi αποκαλύπτει το E-Tron GT, ανακοινώνοντας επίσης σημαντικές αναβαθμίσεις στην ισχύ και ένα εξελιγμένο σύστημα ενεργής ανάρτησης.

Close

Ακολουθώντας τα χνάρια της πρόσφατα ανανεωμένης Porsche Taycan, η νέα έκδοση του κορυφαίου ηλεκτρικού Audi υπόσχεται αυξημένη ισχύ, ταχύτερους ρυθμούς φόρτισης, διευρυμένη αυτονομία και την εισαγωγή μιας νέας παραλλαγής RS Performance.

Προγραμματισμένο για ανανέωση στα μέσα του κύκλου ζωής του, το E-Tron GT ευθυγραμμίζεται με τις εξελίξεις του αντίστοιχου μοντέλου της Porsche.

Close

 

 

Στις φωτογραφίες βλέπουμε διακριτικές αλλαγές, ιδιαίτερα στον μπροστινό προφυλακτήρα και τον πίσω διαχύτη. Υπάρχουν επίσης νέες ζάντες αλουμινίου βελτιστοποιημένες για καλύτερη αεροδυναμική.

Μηχανικά, το 2025 E-Tron GT αναμένεται να φιλοξενεί πιο ισχυρούς ηλεκτροκινητήρες και να διαθέτει ταχύτερη χωρητικότητα φόρτισης, που ενδεχομένως να φτάνει τα 320 kWh σε σύγκριση με τα προηγούμενα 270 kWh.

Σε επιλεγμένες εκδόσεις μπορεί να τοποθετηθεί μια μεγαλύτερη μπαταρία 105 kWh, η οποία υπόσχεται αυξημένη αυτονομία σε σχέση με την τρέχουσα μονάδα 93,4 kWh.

Επιπλέον, μια νέα ναυαρχίδα RS Performance, που αναμένεται να ξεπεράσει την ισχύ του απερχόμενου RS E-Tron GT των 646, αλλά να υπολείπεται των 952 ίππων της Porsche Taycan Turbo S, θα επισφραγίσει την ανανεωμένη γκάμα.

Close

Μια αξιοσημείωτη προσθήκη στο σύνολο είναι ένα προηγμένο σύστημα ενεργής ανάρτησης που μοιάζουν με την τεχνολογία Active Ride της Porsche.