02 Απρ., 2018 Ώρα 10:41

Audi Q5. Η ζωή σε καλεί. Είσαι έτοιμος να τη ζήσεις;

Thumbnail

Είναι εκείνες οι μέρες που η καθημερινότητα τρέχει τόσο γρήγορα, που αναρωτιέσαι πότε πέρασε ο χρόνος. Πότε άλλαξε η εποχή και δεν το παρατήρησες. Μα είναι τόσα πολλά αυτά που κοιτάζεις, κι όμως δεν βλέπεις. Είναι όλα αυτά που θέλεις να κάνεις, και όλο τα αναβάλλεις. Μια βόλτα στη φύση. Μια εκδρομή στο βουνό παρέα με φίλους. Μια μίνι απόδραση στη θάλασσα για να πάρεις μια ανάσα. Να σκεφτείς όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω σου, και που αισθάνεσαι ότι δεν προλαβαίνεις να απολαύσεις. Κι όμως η ζωή είναι εδώ. Και σε καλεί να τη ζήσεις όπως ακριβώς σου αξίζει. 

 

 

Αυτό είναι και το σκεπτικό πάνω στο οποίο βασίστηκε η καινούργια εκστρατεία του Audi Q5. Το Audi Q5 σε καλεί να αποδράσεις έξω από τα συνηθισμένα, να κάνεις ένα διάλειμμα από τη ρουτίνα, να ζήσεις τη δική σου περιπέτεια. Άλλωστε, στόχος πάντα δεν είναι ο προορισμός. Αυτός μπορεί να αλλάξει. Το σημαντικό είναι να ταξιδεύεις όπως θέλεις εσύ. 

 

 

Για τις ανάγκες της εκστρατείας, ο γνωστός Κύπριος φωτογράφος Silvio Rusmigo, ταξίδεψε με το Audi Q5 για μια εβδομάδα, και μέσα από τον φωτογραφικό φακό του, ‘συνέλαβε’ τις ομορφιές της κυπριακής φύσης με μια διαφορετική καλλιτεχνική ματιά. Από το σούροπο μέχρι την αυγή, πότε με φόντο τον ξάστερο ουρανό, και πότε με το πράσινο του δάσους, το Audi Q5 έγινε το μέσο, αλλά και ο πρωταγωνιστής, μιας πολύ πρωτότυπης καμπάνιας, που μας καλεί να απολαύσουμε τις απλές χαρές της ζωής. 

Για περισσότερη έμπνευση, ‘ταξιδέψτε’ μέσα από το μανιφέστο και ανακαλύψτε το σκεπτικό πάνω στο οποίο βασίστηκε η νέα καμπάνια του Audi Q5.

Audi Q5. Life is calling. 

 

 

 

Audi Q5 – The Manifesto

“Everyday” is taking so much space

in our times. I hardly breathe anymore. So many things I don’t see…

I don’t notice. So many things you are offering…

I should enjoy. Things I might take for granted…

yet they are not. You are reliable. I can count on you. You comfort me. I am relaxed. You are beautiful. I love being with you. You have strength. I feel empowered. You inspire me to explore. You move me with your power. You give me the opportunity to escape. You allow me to dream big. You present me with diversity. It’s like an island of wonders becomes my playground. All because of you…

So many things I don’t see…

Yet, you make me see things not as they are... but as I am. Because eventually my destination could change... but that’s not important. What’s important is to travel my way. Life is calling.