Αξεσουάρ που αυξάνουν την μεταφορική ικανότητα του Opel Grandland X

Το Grandland X είναι το τελευταίο μέλος στην οικογένεια των SUV της Opel. Πρόκειται για ένα μεγάλο όχημα ελευθέρου χρόνου το οποίο είναι ιδανικό για όσους αναζητούν χώρους και ποιότητα.

Εάν όμως τα 1.652 λίτρα που προσφέρει το γερμανικό SUV για μεταφορά εξοπλισμού και αποσκευών δεν είναι αρκετά, η Opel διαθέτει μία πλούσια γκάμα ευέλικτων συστημάτων για το σκοπό αυτό. Με την αλουμινένια βασική σχάρα και μία πλούσια γκάμα αντίστοιχων συστημάτων της εταίρου της Opel, Thule, οι πελάτες του Grandland X μπορούν να επωφεληθούν από πρόσθετους αποθηκευτικούς χώρους.

H σχάρα για τα ποδήλατα

 

Σχάρες και μπαγκαζιέρες

Για παράδειγμα, τα ποδήλατα μεταφέρονται εύκολα, άνετα και με ασφάλεια με σχάρες στο πίσω τμήμα του οχήματος. Επιπλέον, μπαγκαζιέρες διαφόρων σχεδίων και διαστάσεων τοποθετούνται στη βασική σχάρα οροφής, όπως η λευκή μπαγκαζιέρα Opel με προ-εγκατεστημένο σύστημα πρόσδεσης Power-Click. Με διαστάσεις 2.050 x 840 x 450 mm μπορεί να φορτώνεται και να ξεφορτώνεται εύκολα και από τις δύο πλευρές. Αυξάνει την αποθηκευτική ικανότητα του Grandland X έως 460 λίτρα. Καθώς τοποθετείται προς τα εμπρός, δεν επηρεάζεται η πρόσβαση στο χώρο αποσκευών.

Χάρη στο έξυπνο σύστημα μεταφοράς, ακόμα και ογκώδης σπορ εξοπλισμός αποθηκεύεται εύκολα στην οροφή του Grandland X. Η αλουμινένια σχάρα για surfboard στερεώνεται γρήγορα και εύκολα στη βασική σχάρα. Ιμάντες ασφάλισης φορτίου περιλαμβάνονται στο πακέτο εξοπλισμού. Σχάρες σκι και snowboard προσφέρονται επίσης για κατόχους Grandland X λάτρεις των χειμερινών σπορ.

Η αποθηκευτική ικανότητα της μπαγκαζιέρας φτάνει τα 460 λίτρα

 

Και εμφάνιση

Εύκολη πρόσβαση στα συστήματα σχαρών οροφής εξασφαλίζουν τα αλουμινένια πλαϊνά σκαλοπάτια που εδράζονται άριστα κάτω από τις πόρτες, ανάμεσα στους εμπρός και πίσω θόλους τροχών. Με μία ανοξείδωτη επιφάνεια, εκτός από ανθεκτικά, αναδεικνύουν την σπορ και κομψή εμφάνιση του SUV.