Αγορά

08 Apr, 2018 Ώρα 20:40

Κλειδί από χρυσό και διαμάντια

Thumbnail

Στην έκθεση αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης, η Koenigsegg παρουσίασε ένα ιδιαίτερο και πολύτιμο αξεσουάρ που συνοδεύει την εντυπωσιακή Regera. Πρόκειται για το κλειδί του οχήματος, το οποίο θυμίζει περισσότερο έργο τέχνης και κόσμημα παρά ένα κλειδί που ανοίγει την πόρτα και βάζει μπροστά τον κινητήρα ενός αυτοκινήτου.

Close

Το συγκεκριμένο είναι διακοσμημένο με ροζ, λευκό ή κίτρινο χρυσό 18 καρατίων και διαμάντια και έχει τροποποιηθεί από την εταιρεία «Optimal Innovative Solutions Inc» που ειδικεύεται στα κοσμήματα.

Close

Για να ολοκληρωθεί η κατασκευή του και να τοποθετηθούν με χειρουργική ακρίβεια τα διαμάντια και ο χρυσός, χρειάστηκαν πολλές ώρες εργασίας από ειδικό...

 

Close
19 Apr, 2024 Ώρα 14:10

100 χρόνια Dewalt με μια μοναδική προσφορά!

Thumbnail

Οι εορτασμοί για τα 100 χρόνια της DEWALT συνεχίζονται και παρουσιάζουμε ένα ακόμη μοναδικό πακέτο για τους λάτρεις των εργαλείων! Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε το Limited Edition πακέτο που περιλαμβάνει ένα δραπανοκατσάβιδο και δύο μπαταρίες 5Ah στην απίστευτη τιμή των €269!

Close

Αυτή η ειδική προσφορά αποτελεί τον ιδανικό τρόπο να αποκτήσετε τα πιο αξιόπιστα εργαλεία για τις επόμενες εργασίες σας, ενώ παράλληλα γιορτάζετε μαζί μας.

 

Close

 

Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα πιο περιζήτητα πακέτα της αγοράς, καθώς η προσφορά είναι περιορισμένη σε ποσότητα!

 

Για περισσότερες πληροφορίες και για να επωφεληθείτε από την προσφορά, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας (www.ioannoutools.com) ή επικοινωνήστε με τον τοπικό μας αντιπρόσωπο.

Close
 

Σας ευχαριστούμε για τη συνεχή υποστήριξή σας και για το γεγονός ότι γιορτάζετε μαζί μας αυτήν τη μοναδική στιγμή!