Βραβεύτηκαν για τον σχεδιασμό τους τα Hyundai Kona και Nexo

14 Απρ., 2018 Ώρα 22:45

Δύο από τα φετινά βραβεία σχεδιασμού Red Dot Design Awards απέσπασε η Hyundai Motor. Ο λόγος για το όχημα κυψελών καυσίμου Nexo και το SUV με την ονομασία Kona τα οποία βραβεύτηκαν στην κατηγορία «Αυτοκίνητα και Μοτοσυκλέτες».

Το Kona διακρίθηκε για την εξαιρετική του σχεδίαση και καινοτομία στην κατηγορία «SUV/Off-road οχήματα» και το Nexo κατέκτησε την κορυφή της υποκατηγορίας του. Το δημοφιλές βραβείο αξιολογεί τη λειτουργικότητα, την ανθεκτικότητα, το επίπεδο καινοτομίας και τη συνολική ποιότητα του προϊόντος.

Το Nexo είναι το ηλεκτρικό όχημα κυψελών καυσίμου δεύτερης γενιάς της Hyundai. Χαρακτηρίζεται από μια καθαρή και εκλεπτυσμένη σχεδίαση που δίνει έμφαση στη βελτιστοποιημένη σιλουέτα και την κυματοειδή οροφή του. Το εν λόγω μοντέλο διαμορφώνει το μέλλον της οδήγησης και αποτελεί την εντυπωσιακή τεχνολογικά ναυαρχίδα της Hyundai. Το πρώτο αποκλειστικό SUV με υδρογόνο που συνδυάζει την πρακτικότητα ενός οχήματος ελευθέρου χρόνου με την καθαρή τεχνολογία προηγμένων κυψελών καυσίμου και προσφέρει την πιο προηγμένη τεχνολογία στην αγορά με αυτόνομη δυνατότητα οδήγησης, έξυπνα προηγμένα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού και τους ισχυρότερους κινητήρες στην κατηγορία.

Το Hyundai Kona

 

To SUV της Hyundai

Το Kona, αντίστοιχα, διευρύνει την επιτυχημένη σειρά SUV της Hyundai. Με την κομψή, έντονη και πολύχρωμη σχεδίασή του, δημιουργεί μια μοναδική πρόταση στα Β-SUV. Οι τολμηρές εξωτερικές γραμμές, το ευχάριστα ευρύχωρο εσωτερικό και η ισχυρή γκάμα των κινητήρων του, καθιστούν το καινοτόμο Β-SUV κατάλληλο για σύγχρονους, αστικούς πελάτες.

Στη διοργάνωση Red Dot Design Award συμμετέχουν και ψηφίζουν υψηλού επιπέδου και αναγνωρισμένοι σχεδιαστές, καθηγητές και δημοσιογράφοι  ενώ το Βραβείο Σχεδίασης Red Dot Design αναγνωρίζεται παγκοσμίως ως ένα από τα πιο διακεκριμένα βραβεία για υψηλής ποιότητας σχεδιασμό, προσελκύοντας συμμετοχές από 59 χώρες.

 

Δείτε Επίσης