17 Απρ., 2018 Ώρα 11:03

Η ηθοποιός Margot Robbie πρωταγωνιστεί στην εκδήλωση της Nissan Formula E

Thumbnail

Με μια ξεχωριστή εκδήλωση στο Los Angeles, η Nissan ολοκλήρωσε την περιοδεία της Formula E στο Λος Άντζελες, με την  Margot Robbie,  τη διάσημη ηθοποιό και πρέσβειρα των ηλεκτροκίνητων οχημάτων της εταιρείας, να πρωταγωνιστεί στην προβολή μιας συναρπαστικής εποχής για τη Nissan,  καθώς εισέρχεται στο πρωτάθλημα της  ABB FIA Formula E.

Αρχής γενομένης από το Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης και στη συνέχεια με την αποκάλυψη στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης, η Nissan Formula E είχε ως τελευταίο “σταθμό” της μια ξεχωριστή παρουσίαση, σε VIP καλεσμένους,  στο Los Angeles.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, η Robbie βοήθησε στην αποκάλυψη του αυτοκινήτου, μιλώντας για την εμπειρία της από την “συμβίωση” με ένα ηλεκτροκίνητο όχημα στην πόλη. Επίσης, μίλησε για την υπερηφάνεια που αισθάνεται ως πρέσβειρα των ηλεκτροκίνητων οχημάτων της Nissan.

Η Nissan είναι η πρώτη Ιαπωνική μάρκα αυτοκινήτων που εισέρχεται στη Formula E. Η ενέργεια αυτή αποτελεί την πιο πρόσφατη έκφραση του Nissan Intelligent Mobility, του  οράματος της εταιρείας για την αλλαγή του τρόπου με τον οποίο τα αυτοκίνητα οδηγούνται, τροφοδοτούνται και ενσωματώνονται στην κοινωνία.

Τον περασμένο Οκτώβριο, η Robbie ανακοίνωσε τρία νέα πιλοτικά προγράμματα αειφορίας της Nissan. Τα συγκεκριμένα προγράμματα αποσκοπούν στην αξιοποίηση των δεξιοτήτων, της εφευρετικότητας και της εμπειρίας του παγκόσμιου εργατικού δυναμικού της Nissan, για τη βελτίωση της πρόσβασης στην ενέργεια και την ανακούφιση πληθυσμιακών ομάδων από τις καταστροφές.

Η πέμπτη σεζόν της  Formula E αναμένεται να ξεκινήσει τον Δεκέμβριο του 2018 και οι αγώνες θα διεξαχθούν σε  μεγάλες πόλεις ανά την Υφήλιο, όπως η Νέα Υόρκη, το Παρίσι, το Βερολίνο, η Ρώμη, η Ζυρίχη και το Χονγκ Κονγκ.