Πρωτάθλημα Drift by Psaltis ENEOS - Δεύτερο Μέρος στο λιμάνι Λεμεσού (Συμμετοχές)

17 Απρ., 2018 Ώρα 11:15

Όπως όλοι θα καταλάβατε αυτό το Σαββατοκυρίακο η ομάδα μας, ολόκληρο το PDC Power Drift Club, η Λεμεσός, ακόμη και το Παγκύπριο πρωτάθλημα Ράλι θα βρισκόμαστε και πάλι στο Λιμάνι Λεμεσού για το 2ο αγώνα του πρωταθλήματος Drift by Psaltis - Eneos. 

 

 

Με τα νέα δεδομένα που τους παρέδωσε ο πρώτος αγώνας, οι οδηγοί επιστρέφουν ανανεωμένοι για ένα ακόμη συναρπαστικό αγώνα. Οι μάχες για την πρώτη θέση του Πρωταθλήματος αναμένεται να είναι "καυτερές" με το θηριώδες S13 του Χαράλαμπου Τσουρή, το άγριο E30 του Ela Koko αλλά και άλλων να παλεύουν για τα ψηλότερα σημεία του βάθρου... 

 

 

Αναμένουμε φυσικά εκπλήξεις απο όλους τους οδηγούς και απαιτούμε σαν θεατές ακόμη καλύτερα περάσματα! Δείτε τις συμμετοχές εδώ.

 

 

Μεγάλη έκπληξη επιφύλασσε στον κόσμο του αυτοκινήτου το Σωματείο Power Drift Club και η Λέσχη Αυτοκινήτου Λεμεσού σε συνεργασία με την εταιρεία - promoter των αγώνων. Στα πλαίσια του δεύτερου αγώνα Drift By Psaltis ENEOS το οποίο διοργανώνεται στο Λιμάνι Λεμεσού στις 21 & 22 Απριλίου,  μια από τις ειδικές του Psaltis ENEOS Tiger Rally πέρασε από το λιμάνι σαν Super Special Stage, υπό τα βλέμματα χιλιάδων θεατών στις κερκίδες!

 

Υπερθέαμα για μια ακόμη φορά με καινοτομίες από τους διοργανωτές σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο όπου από τις κερκίδες οι θεατές μπορούν να απολαύσουν αυτοκίνητα του ράλι, των αναβάσεων, του Drift αλλά και… καρτ σε μια όμορφη και ασφαλή πίστα. 

Αξίζουν συγχαρητήρια στα Σωματεία, τον βασικό χορηγό των αγώνων, εταιρεία Ψάλτη, αλλά και στον promoter των αγώνων οι οποίοι μεθοδικά και με συντονισμό κατάφεραν να στήσουν αυτή τη γιορτή του αυτοκινήτου στην καρδιά της Λεμεσού. 

Ο μηχανοκίνητος αθλητισμός στην Κύπρο περνάει σε άλλα επίπεδα με τους promoters των αγώνων, να δηλώνουν ότι έπονται και άλλες, μεγαλύτερες εκπλήξεις φέτος!

Βασικός χορηγός των αγώνων Drift και Rally είναι η εταιρεία Psaltis και τα λιπαντικά ENEOS και βασικός υποστηρικτής το Boyz Stuff Show, μαζί με το Hell Energy Drink και την εταιρεία Tool Warehouse.

 

 

Μια γεύση απο τον πρώτο αγώνα. Απολαύστε!!!

 

 

Δείτε Επίσης