Αγορά

19 Apr, 2018 Ώρα 12:17

Νέο Seat Arona – κατάκτησε το κορυφαίο Red Dot Award

Thumbnail

Στην κορυφή του design το νέο Seat Arona μετά την κατάκτηση του βραβείου Best Product Design 2018 στον διεθνούς φήμης σχεδιαστικό διαγωνισμό Red Dot Awards. Ο δυναμικός και ιδιαίτερος εξωτερικός σχεδιασμός, ο στιβαρός χαρακτήρας, το ευρύχωρο εσωτερικό και οι πολλαπλές επιλογές εξατομίκευσης, αποτέλεσαν τους βασικούς παράγοντες που ανέδειξαν το νέο Seat Arona νικητή σε έναν από τους πλέον αναγνωρισμένους σχεδιαστικούς διαγωνισμούς παγκοσμίως. 

Close

Τα βραβεία Red Dot αποτελούν ήδη από το 1954 έναν από τους κορυφαίους διαγωνισμούς στην κατηγορία του design, με στόχο την αξιολόγηση και τη διεθνή αναγνώριση της ποιότητας και της καινοτομίας στον χώρο του σχεδιασμού. Σημαντικότερη κατηγορία του διαγωνισμού, η κατηγορία “Red Dot Award/ Product Design”, στην οποία η κριτική επιτροπή αποτελείται από 40 ειδικούς στον χώρο του design από όλο τον κόσμο με στόχο τη διατήρηση της αμεροληψίας και της αξιοπιστίας του θεσμού. 

«Είμαστε εξαιρετικά ευτυχείς που λάβαμε ένα από τα πιο διάσημα βραβεία σχεδιασμού για το Seat Arona. Στόχος μας ήταν να δώσουμε ένα ξεχωριστό crossover χαρακτήρα, για την καθημερινή ζωή στη πόλη», δήλωσε ο Seat Design Director, Alejandro Mesonero-Romanos. «Το Seat Arona αποτελεί ένα ακόμα παράδειγμα φρέσκου, νεανικού, λειτουργικού, περιπετειώδους και άνετου σχεδιασμού». 

 

Close

 

Close

Κομψό, ευρύχωρο, άνετο, διασκεδαστικό, ασφαλές, κομψό, όποιο επίθετο και να του δώσεις, το νέο Seat Arona, είναι ένα συναρπαστικό crossover αυτοκίνητο, σπορ και αποδοτικό για τις εξορμήσεις του Σαββατοκύριακου, πρακτικό και εύχρηστο για την καθημερινή χρήση στην πόλη. Οι πολλαπλές επιλογές εξατομίκευσης, τα συστήματα ασφάλειας και συνδεσιμότητας τελευταίας τεχνολογίας, και φυσικά ο ελκυστικός σχεδιασμός του, κάνουν το νέο Seat Arona να είναι η απάντηση για τον οδηγό που αναζητά κάτι ιδιαίτερα εντυπωσιακό και ταυτόχρονα ασφαλές. 

Το νέο Seat Arona, που έχει ήδη πραγματοποιήσει πάνω από 25,000 πωλήσεις, έφτασε πρόσφατα και στην κυπριακή αγορά από την εταιρεία Unicars, επίσημο εισαγωγέα των αυτοκινήτων Seat στην Κύπρο, και αναμένεται να κερδίσει και το κυπριακό κοινό με τον πλούσιο εξοπλισμό του, την εντυπωσιακή εξωτερική του εμφάνιση, και την πολύ καλή σχέση ποιότητας –τιμής.   

19 Apr, 2024 Ώρα 14:10

100 χρόνια Dewalt με μια μοναδική προσφορά!

Thumbnail

Οι εορτασμοί για τα 100 χρόνια της DEWALT συνεχίζονται και παρουσιάζουμε ένα ακόμη μοναδικό πακέτο για τους λάτρεις των εργαλείων! Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε το Limited Edition πακέτο που περιλαμβάνει ένα δραπανοκατσάβιδο και δύο μπαταρίες 5Ah στην απίστευτη τιμή των €269!

Close

Αυτή η ειδική προσφορά αποτελεί τον ιδανικό τρόπο να αποκτήσετε τα πιο αξιόπιστα εργαλεία για τις επόμενες εργασίες σας, ενώ παράλληλα γιορτάζετε μαζί μας.

 

Close

 

Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα πιο περιζήτητα πακέτα της αγοράς, καθώς η προσφορά είναι περιορισμένη σε ποσότητα!

 

Για περισσότερες πληροφορίες και για να επωφεληθείτε από την προσφορά, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας (www.ioannoutools.com) ή επικοινωνήστε με τον τοπικό μας αντιπρόσωπο.

Close
 

Σας ευχαριστούμε για τη συνεχή υποστήριξή σας και για το γεγονός ότι γιορτάζετε μαζί μας αυτήν τη μοναδική στιγμή!