Αγορά

23 Apr, 2018 Ώρα 23:19

Νο1 μάρκα επαγγελματικών οχημάτων στην Ευρώπη η Ford

Thumbnail

Η Ford αναδείχθηκε No1 μάρκα επαγγελματικών οχημάτων στην Ευρώπη με συνολικές πωλήσεις που ανήλθαν στις 93.200 μονάδες από την αρχή του έτους, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία πωλήσεων στο τέλος Μαρτίου. Την περίοδο αυτή, η Ford πέτυχε το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς επαγγελματικών οχημάτων πρώτου τριμήνου από το 1995. ενώ η επίδοση αυτή συνεχίζει την πρωτιά στις πωλήσεις επαγγελματικών των τελευταίων 3 ετών.        

Close

Τα SUV της Ford πάνε εξίσου δυνατά...

Close

 

Και Νο2 στο σύνολο

Close

Για τις συνολικές πωλήσεις Ford (επιβατικά και επαγγελματικά), ο μήνας Μάρτιος ήταν ένας ακόμη “δυνατός” μήνας. Στις 20 παραδοσιακές αγορές της Ευρώπης, η Ford αναδείχθηκε No2 μάρκα με ποσοστό πωλήσεων 8,5%. Στην ιδιαίτερα καλή εικόνα συνέβαλλαν οι πωλήσεις SUV που κερδίζουν συνεχώς έδαφος. Είναι χαρακτηριστικό πως η συγκεκριμένη κατηγορία έχει κερδίσει πάνω από 15% μερίδιο πωλήσεων ανάμεσα στα μοντέλα Ford το πρώτο τρίμηνο του έτους με το πρόσφατα λανσαρισμένο Ecosport και το νέο Kuga να κάνουν πωλήσεις ρεκόρ, σημειώνοντας αύξηση κατά 29% και 14% αντίστοιχα.

Πλέον, σχεδόν ένα στα πέντε μοντέλα Ford που πωλούνται στην Ευρώπη, ανήκουν στην κατηγορία SUV.

 

19 Apr, 2024 Ώρα 14:10

100 χρόνια Dewalt με μια μοναδική προσφορά!

Thumbnail

Οι εορτασμοί για τα 100 χρόνια της DEWALT συνεχίζονται και παρουσιάζουμε ένα ακόμη μοναδικό πακέτο για τους λάτρεις των εργαλείων! Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε το Limited Edition πακέτο που περιλαμβάνει ένα δραπανοκατσάβιδο και δύο μπαταρίες 5Ah στην απίστευτη τιμή των €269!

Close

Αυτή η ειδική προσφορά αποτελεί τον ιδανικό τρόπο να αποκτήσετε τα πιο αξιόπιστα εργαλεία για τις επόμενες εργασίες σας, ενώ παράλληλα γιορτάζετε μαζί μας.

 

Close

 

Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα πιο περιζήτητα πακέτα της αγοράς, καθώς η προσφορά είναι περιορισμένη σε ποσότητα!

 

Για περισσότερες πληροφορίες και για να επωφεληθείτε από την προσφορά, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας (www.ioannoutools.com) ή επικοινωνήστε με τον τοπικό μας αντιπρόσωπο.

Close
 

Σας ευχαριστούμε για τη συνεχή υποστήριξή σας και για το γεγονός ότι γιορτάζετε μαζί μας αυτήν τη μοναδική στιγμή!