Ειδήσεις

24 Apr, 2018 Ώρα 16:21

Το βραβείο Red Dot Award στα ολότελα νέα Hyundai NEXO και Kona

Thumbnail
  • H Hyundai Motor αποσπά τη διάκριση Red Dot Design Award για τα νέα της μοντέλα ΝΕΧΟ και Kona
  • Αναγνώριση της επιτυχίας της Hyundai για την εξέλιξη του σχεδιασμού στα μοντέλα της
  • Η Hyundai αναγνωρίζεται μέσα από τη σημαντική αυτή διάκριση για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, με συνολικά 10 βραβεία Red Dot

 

Close

 

Close

Άλλα δύο σημαντικά βραβεία Red Dot έρχονται να διακοσμήσουν τη βιτρίνα με τις διακρίσεις της Hyundai. Τα ολότελα νέα μοντέλα NEXO και Kona τιμήθηκαν με το βραβείο σχεδιασμού Red Dot στην κατηγορία αυτοκινήτων. Η πολύτιμη διάκριση αποτελεί αναγνώριση της δημιουργικής προσέγγισης, της εργονομίας, της διάρκειας, του επιπέδου καινοτομίας και γενικά της ποιότητας των αυτοκινήτων, όσον αφορά τη φόρμα και τη λειτουργικότητα.

Το NEXO είναι το ηλεκτρικό αυτοκίνητο τεχνολογίας κυψελών υδρογόνου νέας γενιάς της Hyundai. Χαρακτηρίζεται από αγνό και λιτό σχεδιασμό, με έμφαση στη ρευστή σιλουέτα του. Αποτελεί το μέλλον στην αυτοκίνηση και βρίσκεται στην πρωτοπορία για τη Hyundai. Το Kona είναι η τελευταία προσθήκη στη γκάμα των SUV της Hyundai, με έντονες σχεδιαστικές γραμμές, ευχάριστο, μοντέρνο εσωτερικό και εντυπωσιακές επιδόσεις.

Close

Ο σχεδιασμός αποτελεί και τον πιο σημαντικό λόγο που οι αγοραστές προτιμούν την Hyundai. Η σημαντική αυτή αναγνώριση για τα δύο μοντέλα, για πέμπτη συνεχή χρονιά, αντανακλά τη δέσμευση της Hyundai για την παραγωγή αυτοκινήτων με μοναδικό, εξελισσόμενο σχεδιασμό.

19 Apr, 2024 Ώρα 13:45

Η περιοχή του πλανήτη όπου απαγορεύονται όσα Ι.Χ. είναι εξοπλισμένα με αυτόνομη οδήγηση

Thumbnail

Την ώρα που σχεδόν όλες οι αυτοκινητοβιομηχανίες προσπαθούν να αναπτύξουν ακόμα πιο προηγμένα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού, μια επαρχία του Καναδά κάνει την δική της… «επανάσταση».

Close

Η Βρετανική Κολομβία επικαιροποίησε πρόσφατα τον νόμο για τα μηχανοκίνητα οχήματα, απαγορεύοντας τη χρήση οχημάτων που είναι εξοπλισμένα με συστήματα αυτόνομης οδήγησης επιπέδου 3. Αυτό δεν είναι απλώς μια απαγόρευση της χρήσης τέτοιων συστημάτων. Ο νόμος καθιστά παράνομη ακόμα και την απλή οδήγηση οποιουδήποτε αυτοκινήτου έχει στον εξοπλισμό του σύστημα επιπέδου 3, είτε το χρησιμοποιείτε είτε όχι.

 

Close

 

Οι επικαιροποιημένοι κανόνες υπογράφηκαν στις 18 Μαρτίου και τέθηκαν σε ισχύ στις 5 Απριλίου. Αυτή τη στιγμή στην αγορά υπάρχουν δύο μοντέλα που παρέχουν αυτόνομη οδήγηση επιπέδου 3, και είναι η Mercedes-Benz S-Class και η EQS του 2024 τα συστήματα των οποίων έχουν εγκριθεί μόνο για περιορισμένη χρήση στην Καλιφόρνια και τη Νεβάδα, με ταχύτητες κάτω από τα 65χλμ./ώρα.

Close

Αν σας πιάσουν να οδηγείτε Ι.Χ. με αυτόνομη οδήγηση επιπέδου 3, τα πρόστιμα κυμαίνονται από 368 έως 2.000 δολάρια σε καναδικό νόμισμα ή ακόμη και έξι μήνες φυλάκιση.

“Αυτοί οι νέοι κανονισμοί θα κρατήσουν τους ανθρώπους ασφαλέστερους στους δρόμους μας και θα ενθαρρύνουν ακόμη περισσότερο τη χρήση των ενεργών μεταφορών”, δήλωσε ο Rob Fleming, υπουργός Μεταφορών και Υποδομών.