Αγορά

26 Apr, 2018 Ώρα 11:12

Το Nissan X-Trail διαθέτει την καλύτερη σχέση τιμής / αγοράς στην κατηγορία

Thumbnail

Το Nissan X-Trail είναι ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα και πιο πετυχημένα μοντέλα του Ιαπωνικού εργοστασίου. Πρόσφατα πέρασε από το στάδιο της ανανέωσης και συνεχίζει να βρίσκεται στα ψηλά των πωλήσεων στην Ευρώπη. Άξια αναφοράς είναι και τα στατιστικά στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα ο διεθνής οργανισμός Jato Dynamics όπου το X-Trail θεωρείτε σαν το πέμπτο πιο δημοφιλές όχημα στον κόσμο αλλά και το SUV που έχει αυξήσει τις πωλήσεις του ταχύτερα στην συγκεκριμένη κατηγορία, αλλά και ταχύτερα από τον παγκόσμιο μέσο όρο πωλήσεων οχημάτων. Μια διάκριση που ενισχύεται ακόμα περισσότερο με την καθολική αναβάθμιση που δέχθηκε πρόσφατα το μοντέλο.

Close

 

Close

 

Με αλλαγές που συνοψίζονται σε ένα δυναμικό και καθόλα σύγχρονο εξωτερικό και ένα υψηλής ποιότητας και τεχνολογίας επταθέσιο εσωτερικό το μοντέλο συνεχίζει να γράφει σημαντικούς αριθμούς στο χώρο των πωλήσεων.

Close

Νέα χαρακτηριστικά, πρόσθετη πρακτικότητα και καινοτόμες νέες τεχνολογίες έχει τώρα στη διάθεση του ο υποψήφιος αγοραστής όπου μπορεί να επιλέξει από μια γκάμα τριών συνολικά κινητήρων. Δύο πετρελαίου και ένα βενζίνης. Το βενζινοκίνητο σύνολο βρίσκεται στα 1.6 λίτρα και αποδίδει 163 συνολικά ίππους ενώ στα 1.6 λίτρα (dCi) και ο μικρότερος πετρελαιοκινητήρας. Αποδίδει 130 ίππους αλλά και 320 Nm ροπής μεταφέροντας με άνεση το μεγάλο αμάξωμα του ιαπωνικού μοντέλου. Στη γκάμα υπάρχει και ο δίλιτρος dCi των 177 ίππων. Το μοντέλο εφοδιάζεται με το τελευταίας γενιάς σύστημα μετάδοσης ALL MODE 4x4 -i της Nissan, που ελέγχεται μέσω ενός περιστροφικού διακόπτη στην κεντρική κονσόλα, προσφέροντας τη δυνατότητα επιλογής κίνησης μεταξύ των δύο τροχών, αυτόματης λειτουργίας ή λειτουργίας Lock, για μόνιμη τετρακίνηση. Από πλευράς τεχνολογίας η Nissan εφαρμόζει στο ανανεωμένο της SUV συστήματα όπως τα Active Ride Control, Active engine breaking, Active trace control και πολλά άλλα.

 

 

Τέλος θα πρέπει να αναφέρουμε ότι το μοντέλο προσφέρεται από τον Όμιλο Πηλακούτα στην ειδική τιμή των 25.900 ευρώ με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων ενώ προσφέρεται και με επταθέσια διάταξη καθισμάτων στο εσωτερικό...

19 Apr, 2024 Ώρα 14:10

100 χρόνια Dewalt με μια μοναδική προσφορά!

Thumbnail

Οι εορτασμοί για τα 100 χρόνια της DEWALT συνεχίζονται και παρουσιάζουμε ένα ακόμη μοναδικό πακέτο για τους λάτρεις των εργαλείων! Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε το Limited Edition πακέτο που περιλαμβάνει ένα δραπανοκατσάβιδο και δύο μπαταρίες 5Ah στην απίστευτη τιμή των €269!

Close

Αυτή η ειδική προσφορά αποτελεί τον ιδανικό τρόπο να αποκτήσετε τα πιο αξιόπιστα εργαλεία για τις επόμενες εργασίες σας, ενώ παράλληλα γιορτάζετε μαζί μας.

 

Close

 

Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα πιο περιζήτητα πακέτα της αγοράς, καθώς η προσφορά είναι περιορισμένη σε ποσότητα!

 

Για περισσότερες πληροφορίες και για να επωφεληθείτε από την προσφορά, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας (www.ioannoutools.com) ή επικοινωνήστε με τον τοπικό μας αντιπρόσωπο.

Close
 

Σας ευχαριστούμε για τη συνεχή υποστήριξή σας και για το γεγονός ότι γιορτάζετε μαζί μας αυτήν τη μοναδική στιγμή!