Rally

29 Apr, 2018 Ώρα 19:40

Rally Αργεντινής – 4η Μέρα: Πρώτη του Tanak με Toyota

Thumbnail

O Ott Tanak κατέκτησε την πρώτη του νίκη στο Rally Αργεντινής και πρώτη του με την Toyota, με τα Hyundai των Thierry Neuville και Dani Sordo να συμπληρώνουν τις θέσεις του βάθρου.

Close
Για τις τρεις τελευταίες ειδικές του Rally Αργεντινής οι οδηγοί επέλεξαν 5 μαλακά ελαστικά εκτός του Al Qassimi που επέλεξε 6 μαλακά.

Ο Εσθονός διαχειρίστηκε την διαφορά που έχτισε τις προηγούμενες μέρες και οδήγησε με ασφάλεια προς την τρίτη του, συνολικά, νίκη.

Close

Πίσω του ήταν τα δύο Hyundai i2o Coupe WRC των Thierry Neuville και Dani Sordo που πήγαν, και αυτοί, με ασφάλεια και χωρίς ρίσκα στον τερματισμό.

Μάχη για την 4η θέση έδωσαν οι Sebastien Ogier και Andreas Mikkelsen με τον Γάλλο να βγαίνει νικητής για μόλις 4 δευτερόλεπτα. Ο Elfyn Evans τους ακολούθησε στην 6η θέση, με τον Kris Meeke να ανεβαίνει στην 7η.

Close

Ο Esapekka Lappi είχε κλατάρισμα μόλις στην τρίτη στροφή της πρώτης ειδικής της ημέρας, χωρίς να χτυπήσει κάπου, και έχασε αρκετό χρόνο.

Την δεκάδα συμπλήρωσαν οι Teemu Suninen και Pontus Tidemand, που κέρδισε το WRC2 με το Skoda Fabia R5.

 

Κατάταξη PoweStage:

  1. Thierry Neuville
  2. Sebastien Ogier
  3. Andreas Mikkelsen
  4. Ott Tanak
  5. Kris Meeke

 

Δείτε αναλυτικά την κατάταξη:

 

28 Mar, 2024 Ώρα 07:44

Υπερθέαμα και εντυπωσιακές διαδρομές στο «TIGER RALLY 2024»

Thumbnail

Διεξάγεται το Σαββατοκύριακο 30 και 31 Μαρτίου το «TIGER RALLY 2024», το οποίο υπόσχεται να προσφέρει μοναδικό θέαμα ανεβάζοντας την αδρεναλίνη στα ύψη.

Close

Το «TIGER RALLY», το οποίο εντάσσεται στο πλούσιο καλεντάρι των Λεμεσίων powered by BrainRocket, διοργανώνεται από τη Λέσχη Αυτοκινήτου Λεμεσού και αποτελεί τον δεύτερο αγώνα του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Ράλλυ της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου (ΚΟΑ).

Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί την Κυριακή 31 Μαρτίου στις 08:00, από τον Χώρο Στάθμευσης της Επίχωσης. Οι οδηγοί αφού καλύψουν 6 ειδικές διαδρομές σε Λιστόβουνο, Αγία Παρασκευή και Λάνια, θα επιστρέψουν και πάλι στο Χώρο Στάθμευσης της Επίχωσης στις 18:30, για τον τερματισμό και την απονομή των επάθλων.

Close

Σημειώνεται ότι το Σάββατο 30 Μαρτίου στις 19:00, σε πανηγυρική εκδήλωση στο χώρο της Επίχωσης, θα παρουσιαστούν στο κοινό τα αυτοκίνητα και οι οδηγοί που θα συμμετάσχουν στο «TIGER RALLY 2024». Τα αυτοκίνητα θα παραμείνουν στο χώρο της Επίχωσης μέχρι την εκκίνηση του αγώνα το πρωί της Κυριακής.

Οι φίλοι του αθλήματος θα μπορούν να ενημερώνονται ζωντανά για τα αποτελέσματα των διαδρομών μέσω της ιστοσελίδας της Ομοσπονδίας www.cmf.org.cy

Close

Το πρόγραμμα του αγώνα

Λίστα συμμετοχών