Rally

04 May, 2018 Ώρα 11:44

Ράλι Αργεντινής: Δύο πληρώματα της Hyundai στο βάθρο των νικητών!

Thumbnail
  • Στον πέμπτο γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι 2018, δύο πληρώματα της Hyundai στο βάθρο των νικητών αυξάνουν την διαφορά από τον δεύτερο στη βαθμολογία κατασκευαστών.
  • Ο Thierry Neuville τερμάτισε δεύτερος, με δύο ακόμα νίκες σε ειδικές διαδρομές στο ενεργητικό του, περιλαμβανομένου του καλύτερου χρόνου στο Power Stage.
  • Ο Dani Sordo ανέβηκε για δεύτερη φορά στο βάθρο φέτος, τερματίζοντας στην τρίτη θέση ενώ ο Andreas Mikkelsen τερμάτισε στην πέμπτη θέση με μόλις τέσσερα δευτερόλεπτα διαφορά από τον προηγηθέντα.

Η Hyundai Motorsport μεγάλωσε τη διαφορά από τον δεύτερο στην κατάταξη της FIA του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι 2018, με δύο από τα πληρώματα της στο βάθρο των νικητών, ενώ τρίτο πλήρωμα τερμάτισε στην πέμπτη θέση, στο Ράλι Αργεντινής.

Close

Δεύτερος νικητής ο Thierry Neuville, ο οποίος μείωσε τη διαφορά στη βαθμολογία οδηγών στους δέκα βαθμούς, ενώ ο Dani Sordo τερμάτισε τρίτος ανεβαίνοντας για δεύτερη φορά στο βάθρο

των νικητών αυτή τη χρονιά. Συμπληρώνοντας την επιτυχημένη παρουσία της ομάδας της Hyundai στο δύσκολο αυτό ράλι, ο Andreas Mikkelsen τερμάτισε πέμπτος.

Σε δηλώσεις του ο Διευθυντής της Ομάδας, Michel Nandan, ανέφερε σχετικά: “Ήταν πολύ καλό

το αποτέλεσμα για την ομάδα και έχω την αίσθηση ότι ήταν το καλύτερο που μπορούσαμε να πετύχουμε. Στόχος ήταν το βάθρο στο εξαιρετικά σκληρό Ράλι Αργεντινής, γεγονός που προσθέτει πολύτιμους βαθμούς στη γενική κατάταξη. Γενικά, είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την όλη παρουσία της ομάδας”.

Close
28 Mar, 2024 Ώρα 07:44

Υπερθέαμα και εντυπωσιακές διαδρομές στο «TIGER RALLY 2024»

Thumbnail

Διεξάγεται το Σαββατοκύριακο 30 και 31 Μαρτίου το «TIGER RALLY 2024», το οποίο υπόσχεται να προσφέρει μοναδικό θέαμα ανεβάζοντας την αδρεναλίνη στα ύψη.

Close

Το «TIGER RALLY», το οποίο εντάσσεται στο πλούσιο καλεντάρι των Λεμεσίων powered by BrainRocket, διοργανώνεται από τη Λέσχη Αυτοκινήτου Λεμεσού και αποτελεί τον δεύτερο αγώνα του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Ράλλυ της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου (ΚΟΑ).

Η εκκίνηση του αγώνα θα δοθεί την Κυριακή 31 Μαρτίου στις 08:00, από τον Χώρο Στάθμευσης της Επίχωσης. Οι οδηγοί αφού καλύψουν 6 ειδικές διαδρομές σε Λιστόβουνο, Αγία Παρασκευή και Λάνια, θα επιστρέψουν και πάλι στο Χώρο Στάθμευσης της Επίχωσης στις 18:30, για τον τερματισμό και την απονομή των επάθλων.

Close

Σημειώνεται ότι το Σάββατο 30 Μαρτίου στις 19:00, σε πανηγυρική εκδήλωση στο χώρο της Επίχωσης, θα παρουσιαστούν στο κοινό τα αυτοκίνητα και οι οδηγοί που θα συμμετάσχουν στο «TIGER RALLY 2024». Τα αυτοκίνητα θα παραμείνουν στο χώρο της Επίχωσης μέχρι την εκκίνηση του αγώνα το πρωί της Κυριακής.

Οι φίλοι του αθλήματος θα μπορούν να ενημερώνονται ζωντανά για τα αποτελέσματα των διαδρομών μέσω της ιστοσελίδας της Ομοσπονδίας www.cmf.org.cy

Close

Το πρόγραμμα του αγώνα

Λίστα συμμετοχών