04 Μαΐ., 2018 Ώρα 23:06

Ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο δράση για την Abarth

Thumbnail

Ένα ακόμη συναρπαστικό Σαββατοκύριακο θα αυτό που έρχεται για την Abarth και τους οδηγούς της ομάδας με σήμα τον Σκορπιό. Στην Ιταλία διεξάγεται το Targa Florio, 3ος αγώνας του Ιταλικού πρωταθλήματος Ράλι, στην Ισπανία το Canary Islands Rally και στη Ρουμανία το Transilvania Rally. Στη Γερμανία νεαροί οδηγοί συμμετέχουν στο 2ο αγώνα του πρωταθλήματος ADAC F4 με μονοθέσια που χρησιμοποιούν κινητήρα Abarth.

Εμβληματικός αγώνας

Tο Targa Florio είναι ένας από τους πιο εμβληματικούς αγώνες παγκοσμίως. Προσμετρά στο Abarth 124 rally Selenia International Challenge και θα αγωνιστούν δυο αυτοκίνητα Abarth 124 της Bernini Rally team: Το πρώτο πλήρωμα έχει οδηγό τον Cristopher Lucchesi, και συνοδηγό/πλοηγό τον Marco Pollicino και το δεύτερο οδηγό τον Andrea Modanesi, με συνοδηγό/πλοηγό τον Michele Castelli. Ο Lucchesi προηγείται στην κατηγορία του «R-GT 2-Wheel Drive» στο Ιταλικό πρωτάθλημα χάρη στις νίκες του στους δύο πρώτους αγώνες σε «Il Ciocco Rally» και “Sanremo”. Το Targa Florio Rally εκκινεί σήμερα (4/5) από το Palermo στις 17:30 τοπική ώρα και ολοκληρώνεται στις 5 Μαίου στις 21:00 στο Cefalù, μετά από 439 χλμ. (μεικτά) με 16 ειδικές διαδρομές συνολικού μήκους 155 χλμ.

Η Abarth επιστρέφει και στην πίστα για το δεύτερο αγώνα του πρωταθλήματος ADAC F4 στο Hockenheim. Περίπου 30 νέοι οδηγοί θα βρεθούν στην εκκίνηση με μονοθέσια Tatuus που χρησιμοποιούν  κινητήρα Abarth T-Jet.