Ειδήσεις

07 May, 2018 Ώρα 10:17

Η Margot Robbie Πρέσβειρα ηλεκτροκίνητων οχημάτων της Nissan

Thumbnail

Με το τελευταίο φιλμ για τη Nissan, η βραβευμένη ηθοποιός Margot Robbie, εμπνέει μέσα από την αγάπη της για το surfing, προάγοντας την σημαντικότητα της βιώσιμης διαβίωσης για την ανθρωπότητα.

Close
 

Ως Πρέσβειρα της Nissan για τα ηλεκτροκίνητα οχήματα και την αειφορία, η ηθοποιός, παραγωγός και επιχειρηματίας έχει συντάξει μια ανοικτή επιστολή, για να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να κάνουν πιο βιώσιμες επιλογές ενέργειας.  

Στην ταινία, που μπορείτε να δείτε παρακάτω, η Margot απολαμβάνει τα πρωινά κύματα της θάλασσας, καθώς μας μιλά για τη δημιουργία ενός "καλύτερου κόσμου για τον εαυτό μας και για όλους όσους έρχονται μετά από μας".

Close

 

Με τα αιολικά πάρκα και τους ηλιακούς συλλέκτες να αντιπροσωπεύουν σήμερα τα δύο τρίτα της νέας ενέργειας που προστίθεται στο παγκόσμιο δίκτυο, η Margot εξηγεί ότι “όλοι έχουμε τη δύναμη να κάνουμε μια αλλαγή”.     

Η Margot ήταν πρόσφατα παρούσα στην αποκάλυψη της νέας της Formula E, σε μια φαντασμαγορική εκδήλωση στο Λος Άντζελες. Η Nissan εγκαινιάζει μια νέα εποχή, καθώς προετοιμάζεται να εισέλθει στο πρωτάθλημα της  ABB FIA Formula E για τη  σεζόν 2018/19. Η κίνηση αυτή θα έχει πολλαπλά οφέλη, καθώς η ιαπωνική εταιρεία έχει δεσμευτεί να αντλήσει εμπειρία και τεχνογνωσία από την συμμετοχή της σε αυτή τη διοργάνωση, με στόχο την μελλοντική ανάπτυξη των ηλεκτροκίνητων οχημάτων.

Close
 

 

29 Mar, 2024 Ώρα 14:00

WORLD CAR AWARDS: Το HYUNDAI IONIQ 5 N Παγκόσμιο Αυτοκίνητο Επιδόσεων!

Thumbnail

Η εξαιρετικά τιμητική διάκριση για το νέο μοντέλο της Hyundai, για τέταρτη φορά, ανακοινώθηκε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης. Το βραβείο έρχεται να αναδείξει τα επιτεύγματα της Hyundai στον τομέα της δημιουργίας μοντέλων υψηλών επιδόσεων και ποιότητας! Το IONIQ 5 N συνδυάζει το απλό ηλεκτρικό μοντέλο με τεχνολογίες που ανεβάζουν τις επιδόσεις σε άλλο επίπεδο!

Close

 

 

“Είμαστε κατενθουσιασμένοι με τη νέα διάκριση World Performance Car of the Year”, δήλωσε πανευτυχής ο Πρόεδρος και Ανώτερος Εκτελεστικός Διευθυντής της Hyundai, Joehoon Chang. “Αυτή η αναγνώριση έρχεται να καταδείξει την αφοσίωση της Hyundai στη δημιουργία ηλεκτρικών μοντέλων υψηλών επιδόσεων και καινοτομίας. Είναι ωραίο να βλέπεις την αναγνώριση των προσπαθειών σου, με εφτά Παγκόσμια Βραβεία στα τελευταία τρία χρόνια. Είμαστε περήφανοι και συνεχίζουμε την προσπάθεια μας για να καθιερώσουμε στην πρωτοπορία της κατασκευής ηλεκτρικών αυτοκινήτων ποιότητας”, ολοκλήρωσε.

Τα συγκεκριμένα βραβεία αποτελούν ετήσιο θεσμό, με 100 κριτές από 29 χώρες να δοκιμάζουν και ελέγχουν με λεπτομέρεια τα υποψήφια μοντέλα.

Close