09 Μαΐ., 2018 Ώρα 13:56

Η πρώτη κυπριακή εταιρεία που μπαίνει στον κατάλογο της Rolls-Royce, Partner of Choice

Thumbnail

Το R.R.E.C., ο ιστορικός αυτοκινητιστικός σύλλογος της Rolls-Royce με το μεγαλύτερο κύρος σε όλο τον κόσμο, ιδρύθηκε πριν από 61 χρόνια. Στις 23 Μαρτίου 2018 κυκλοφόρησε τον πολυτελή κατάλογο με τίτλο “Το Κυνήγι της Τελειότητας”, τον οποίο παρουσίασε σε επίσημη δεξίωση στο Goodwood House που βρίσκεται στο Chichester, τη γενέτειρα πόλη της Rolls-Royce στην Αγγλία.

 

 

Ο επιβλητικός κατάλογος με το όμορφο σκληρό εξώφυλλο, επιμελημένος από τον επιφανή εκδοτικό οίκο St James’s House, έχει σκοπό να φωτίσει το παρελθόν και το παρόν των αυτοκινήτων Rolls-Royce και να διηγηθεί τις ιστορίες και τις προσωπικότητες που κάνουν αυτή τη μάρκα να παράγει “τα καλύτερα αυτοκίνητα στον κόσμο”. Το βιβλίο διανέμεται παγκόσμια σε πάνω από 22 χιλιάδες μέλη και ιδιοκτήτες του πολυτελούς αυτοκινήτου, όπως επίσης σε ξενοδοχεία και θέρετρα πέντε αστέρων.

Το αποκορύφωμα της βραδιάς για την κυπριακή ομάδα, ήταν η στιγμή που της απονεμήθηκε το πολυτελές βιβλίο με την καταχώρηση της Hermann Gourmet Cosmetics. Η επιτροπή του R.R.E.C. εξέφρασε τη μεγάλη της χαρά που μια κυπριακή εταιρεία αναγνωρίστηκε για το επίπεδο ποιότητας της, ώστε να συμπεριληφθεί ισότιμα με κάποιες από τις καλύτερες μάρκες στον κόσμο.

Διαβάστε περισσότερα για το θέμα στο άρθρο που έγραψαν τα παιδιά απο το αδελφό Impossible Works