Αγορά

10 May, 2018 Ώρα 11:08

Τις 240.028 πωλήσεις έφτασε η Kia τον Απρίλιο παγκοσμίως

Thumbnail

Εντυπωσιακές ήταν οι πωλήσεις της Kia Motors Corporation τον Απρίλιο καθώς ι πωλήσεις επιβατικών αυτοκινήτων, ελαφρών επαγγελματικών και οχημάτων ελεύθερου χρόνου έφτασαν παγκοσμίως τις 240.028 μονάδες, παρουσιάζοντας αύξηση κατά 9,3%  σε σχέση με το περυσινό αντίστοιχο διάστημα.

Close

Τον Απρίλιο οι πωλήσεις στην Κορέα διαμορφώθηκαν στις συνολικά 50.004 μονάδες εμφανίζοντας αύξηση κατά 14,9%  συγκριτικά με τον ίδιο μήνα του 2017. Ο εν λόγω μήνας ενισχύθηκε με την παρουσία του κόμπακτ σεντάν K3 (γνωστού και ως Forte σε μερικές αγορές), καθώς και του K900. Το ολοκαίνουργιο K3 με τη δυναμική σχεδίαση και τις τεχνολογίες αιχμής με τις οποίες εξοπλίζεται, αποτέλεσε την αιχμή του δόρατος για την Kia από τα τέλη Φεβρουαρίου που ξεκίνησε το λανσάρισμά του.

Στον υπόλοιπο κόσμο η αύξηση - για την ίδια συγκριτική περίοδο - έφτασε το 7,9% και τις 190.024 πωλήσεις, με το Rio να γνωρίζει ισχυρή εμπορική ζήτηση (στην Κορέα διατίθεται ως Pride).

Close

Τον Απρίλιο του 2018 το δημοφιλέστερο μοντέλο ήταν για μια ακόμη φορά το Sportage με 39.475 πωλήσεις. Το K3 ήταν το επόμενο best seller με 33.881 πωλήσεις και το Rio να ακολουθεί με 31.566 πωλήσεις.

Close

 

 

 

 

 

 

 

 

19 Apr, 2024 Ώρα 14:10

100 χρόνια Dewalt με μια μοναδική προσφορά!

Thumbnail

Οι εορτασμοί για τα 100 χρόνια της DEWALT συνεχίζονται και παρουσιάζουμε ένα ακόμη μοναδικό πακέτο για τους λάτρεις των εργαλείων! Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε το Limited Edition πακέτο που περιλαμβάνει ένα δραπανοκατσάβιδο και δύο μπαταρίες 5Ah στην απίστευτη τιμή των €269!

Close

Αυτή η ειδική προσφορά αποτελεί τον ιδανικό τρόπο να αποκτήσετε τα πιο αξιόπιστα εργαλεία για τις επόμενες εργασίες σας, ενώ παράλληλα γιορτάζετε μαζί μας.

 

Close

 

Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα πιο περιζήτητα πακέτα της αγοράς, καθώς η προσφορά είναι περιορισμένη σε ποσότητα!

 

Για περισσότερες πληροφορίες και για να επωφεληθείτε από την προσφορά, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας (www.ioannoutools.com) ή επικοινωνήστε με τον τοπικό μας αντιπρόσωπο.

Close
 

Σας ευχαριστούμε για τη συνεχή υποστήριξή σας και για το γεγονός ότι γιορτάζετε μαζί μας αυτήν τη μοναδική στιγμή!