Αγορά

14 May, 2018 Ώρα 11:08

Πέντε αστέρια στην ασφάλεια για το Nissan LEAF

Thumbnail

Το νέο Nissan Leaf έλαβε πρόσφατα την υψηλότερη δυνατή βαθμολογία με πέντε αστέρια στην  ασφάλεια, από το Πρόγραμμα Αξιολόγησης Νέων Αυτοκινήτων στην Ιαπωνία. To επαναστατικό μοντέλο της Nissan με τους μηδενικούς ρύπους και την αυτόνομη τεχνολογία ProPILOT κατάφερε να πάρει 94,8 μονάδες από το μέγιστο των 100, όσον αφορά  την ασφάλεια των επιβατών κατά την πρόσκρουση. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα διοργανώνεται από  το Υπουργείο Χωροταξίας, Υποδομών, Μεταφορών και Τουρισμού της Ιαπωνίας και τον Εθνικό Οργανισμό  για την Ασφάλεια των Αυτοκινήτων και την Υποστήριξη Θυμάτων Τροχαίων Ατυχημάτων.

Close

 

Close

 

Αποτελώντας το ορόσημο του Nissan Intelligent Mobility, το νέο Nissan Leaf έρχεται με μια σειρά προηγμένων χαρακτηριστικών ασφαλείας τα οποία συνέβαλαν στη βαθμολογία των πέντε αστέρων του. Σε αυτά συγκαταλέγονται τόσο ο υψηλός βαθμός ακαμψίας του αμαξώματος,  όσο και οι έξι αερόσακοι SRS, τα καθίσματα με ενεργητικά προσκέφαλα και σκελετό πλάτης, οι ζώνες ασφαλείας  με προεντατήρες  και με περιοριστές δύναμης για τους επιβάτες. Επιπλέον, το νέο Nissan LEAF πέρασε επιτυχώς το τεστ προστασίας από ηλεκτρικό σοκ του Ιαπωνικού Προγράμματος Αξιολόγησης Νέων Αυτοκινήτων. Η συγκεκριμένη δοκιμή μετράει πόσο καλά τα ηλεκτρικά οχήματα προστατεύουν τους επιβάτες από την πιθανότητα ενός ηλεκτρικού σοκ σε περίπτωση σύγκρουσης.   Το αυτοκίνητο διαθέτει έναν ισχυρά προστατευμένο χώρο για την μπαταρία, όπως και μια διάταξη και δομή που λειτουργεί ως ασπίδα προστασίας από τα σημεία υψηλής τάσης, καθώς και μια συσκευή διακοπής της υψηλής τάσης που ενεργοποιείται σε περίπτωση σύγκρουσης.

Close

 

 

Το ολοκαίνουριο LEAF έρχεται με σημαντικές αναβαθμίσεις  σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο με νέο, δυναμικό στυλ, προηγμένες τεχνολογίες και σύστημα μετάδοσης κίνησης υψηλότερης απόδοσης, το οποίο έχει αυξήσει σημαντικά, τόσο την εμβέλεια όσο και την ισχύ. Παράλληλα, είναι το πρώτο μοντέλο της Nissan στην Ευρώπη που διαθέτει την αυτόνομη τεχνολογία ProPILOT  καθώς και το e-Pedal, το οποίο επιτρέπει στους οδηγούς να ξεκινούν, να επιταχύνουν, να επιβραδύνουν και να σταματούν,  απλά αυξάνοντας ή μειώνοντας την πίεση που ασκείται στο γκάζι.

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι το νέο Nissan Leaf βρίσκεται ήδη στην Κύπρο με τιμή στα 29.900 ευρώ.

15 Apr, 2024 Ώρα 14:36

Όφελος μέχρι και €4.000 για το Nissan Qashqai από τον Όμιλο Πηλακούτα

Thumbnail

Ο Όμιλος Πηλακούτα προσφέρει άμεσα διαθέσιμα Nissan Qashqai με όφελος μέχρι  €4.000. Η προσφορά αφορά τις αναβαθμισμένες εκδόσεις του best seller SUV της Nissan με  αυτόματο κιβώτιο και πλούσιο εξοπλισμό άνεσης, ασφάλειας και συνδεσιμότητας.

Close

Το Nissan Qashqai είναι ένα μοντέλο που κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις και να γράψει ιστορία, όχι μόνο ως ένα πρωτοπόρο μοντέλο για την Nissan, αλλά και ως το πιο πετυχημένο SUV μοντέλο στην κατηγορία του. Κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στην αγορά το 2007 και σήμερα στις εκθέσεις του Ομίλου Πηλακούτα βρίσκεται η τρίτη γενιά του μοντέλου. Ξεχωρίζει για τον εντυπωσιακό και σύγχρονο σχεδιασμό, τους μεγάλους εσωτερικούς χώρους και το υψηλό επίπεδο ασφάλειας, άνεσης, τεχνολογίας και Ιαπωνικής αξιοπιστίας που προσφέρει. 

 

Close

 

Σημείο αναφοράς η Mild Hybrid τεχνολογία που εφοδιάζει τον κινητήρα βενζίνης 1.3 DiG-T, αλλά και το καινοτόμο και βραβευμένο σύστημα e-POWER, που προσφέρει την εμπειρία της ηλεκτροκίνησης, με απεριόριστη αυτονομία και χωρίς φόρτιση. Με εκδόσεις τόσο δικίνητες όσο και τετρακίνητες, το Qashqai καλύπτει στο έπακρο τις ανάγκες του υποψήφιου αγοραστή. Ένα μοντέλο που συνεχίζει να σαρώνει τα βραβεία αυτοκινήτου στην Ευρώπη. Πρόσφατα ανακηρύχθηκε το πιο αξιόπιστο αυτοκίνητο του Ηνωμένου Βασιλείου, μετά από έρευνα σε 50.000 Βρετανούς καταναλωτές. Πριν από μερικούς μήνες απέσπασε για ακόμη μια φορά τα πέντε αστέρια στην ασφάλεια από τον ανεξάρτητο οργανισμό EuroNCAP. 

Close

To Nissan Qashqai βρίσκεται στους εκθεσιακούς χώρους του Ομίλου Πηλακούτα σε εκδόσεις Mild Hybrid αλλά και με το καινοτόμο σύστημα e-Power, με όφελος μέχρι €4.000, άμεση παράδοση και επτά χρόνια εγγύηση.