Άντρος Αντωνίου – Ο πρόεδρος του Power Drift Club τιμάται από το Car.com.cy (φωτο)

14 Μαΐ., 2018 Ώρα 12:41

Σε κάθε άθλημα, κάποια άτομα αφήνουν το «σημάδι» τους. Το Drift, εδώ και αρκετά χρόνια στηρίζεται σε ένα από τα πλέον δυνατά σωματεία στην Κύπρο, το Power Drift Club με πρόεδρο τον Άντρο Αντωνίου.

Ο «Πρόεδρος», όπως συνηθίζουν να αποκαλούν τον Άντρο εδώ και χρόνια, ο Πάμπος Τσουρής και τα άλλα παιδιά, έχουν φέρει τους αγώνες Drift σε ευρωπαϊκό επίπεδο μέσα από τα χρόνια. Φέτος σε συνεργασία με το car.com.cy, την εταιρεία – promoter STS Digital Trends και τον διευθυντή της Στέλιο Κυθρεώτη, διοργανώνουν τους αγώνες στο Λιμάνι Λεμεσού με τεράστια επιτυχία.

Το Car.com.cy,  ένιωσε την ανάγκη να ευχαριστήσει τον πρόεδρο του Σωματείου Power Drift Club, Άντρο Αντωνίου, για την μακρόχρονη του εισφορά στο drift αλλά και στον μηχανοκίνητο αθλητισμό γενικότερα. Ο Άντρος είναι σίγουρα η ραχοκοκαλιά του Σωματείου και εκτός από τις όμορφες στιγμές που είναι πολλές για το Drift τα τελευταία χρόνια, όπως συμβαίνει πολλές φορές, αναλαμβάνει τον άχαρο ρόλο σε δύσκολες περιστάσεις να ξελασπώσει το Σωματείο και να λάβει δύσκολες αποφάσεις, πάντα βέβαια με την έγκριση του Δ. Σ. του Σωματείου. 

 

 

Ο Άντρος Αντωνίου είναι βέβαια και ενεργός αθλητής του Drift με ένα φοβερό αυτοκίνητο ο οποίος πάντα δίνει θέαμα στους θεατές του εντυπωσιακού αυτού αθλήματος. Θα τον απολαύσουμε στον επόμενο, διπλό αγώνα του Σωματείου στο Λιμάνι Λεμεσού στις 2 & 3 Ιουνίου!

Εμείς δεν είχαμε παρά να του κάνουμε μια επίσημη απονομή ενός επάθλου για την πολύχρονη συνεισφορά του στο Drift. 

Άντρο respect, σου ευχόμαστε καλή συνέχεια στο έργο σου!

Δείτε Επίσης