Rally

20 May, 2018 Ώρα 09:14

Ράλι Πορτογαλίας: Σοβαρά ατυχήματα κατα τη διάρκεια του αγώνα

Thumbnail

Σε πραγματικό θρίλερ εξελίσσεται το ράλι Πορτογαλίας. Η έβδομη ειδική διαδρομή διακόπηκε όταν ο Hayden Paddon είχε μια άσχημη έξοδο στο 2,4 χιλιόμετρο της διαδρομής.

Close

 

Close

 

Το πλήρωμα βγήκε από το αυτοκίνητο αλλά το αυτοκίνητο έκλεινε το δρόμο. Στο σημείο έσπευσαν και σωστικά συνεργεία. Ο Paddon μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αναφέρει η ανακοίνωση της οργάνωσης χωρίς μέχρι στιγμής να έχει δημοσιοποιήσει περισσότερες λεπτομέρειες. 

Close

 

 

 

Νωρίτερα και μετά την πρωινή τραγωδία για την Toyota, ήρθε ή ώρα της Ford να προβληματιστεί με τον Ogier να βγαίνει από το δρόμο στην πρώτη ειδική του απογευματινού σκέλους. 

Ό,τι απέμεινε από το C3 WRC του Kris Meeke στο Ραλί Πορτογαλίας. Το πλήρωμα είναι εντάξει (ο οδηγός μεταφέρθηκε για εξετάσεις στο νοσοκομείο, στο Πόρτο, γιατί είχε ενοχλήσεις ατην πλάτη) αλλά το Citroën βγήκε ολική.

 

 

Σε δηλώσεις του λίγο μετά την έξοδο του Ogier o Wilson είπε πως δεν περίμεναν κάτι τέτοιο σε μια στιγμή που ο οδηγός του αγωνίζονταν να πλασσαριστεί σε μια καλή θέση στο τέλος της ημέρας. Δεν είμαι σίγουρος ακόμη είπε για το τι ακριβώς έγινε και βγήκαν από το δρόμο, μπορεί να ήταν και κάποια βλάβη του αυτοκινήτου, ή κάποιες πέτρες στο δρόμο. Ο,τι και να ήταν είναι πολύ παράξενο, είπε.

 

 

Τραγική ειρωνία για τον Paddon είναι πως στην ίδια ειδική, το 2016, είχε επίσης μιας άσχημη έξοδο με το Hyundai 120 WRC που είχε πάρει φωτιά μετά από έξοδο από το δρόμο. Δείτε το βίντεο από το ατύχημα του 2016.

 

20 Feb, 2024 Ώρα 11:50

Η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι (WRC), αυτή τη φορά στη Σουηδία!

Thumbnail

Κάτω από τις ιδιαίτερα σκληρές συνθήκες του Ράλι Σουηδίας, η Hyundai κατέκτησε τη δεύτερη της νίκη στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι, με τους Esapekka Lappi και Janne Ferm, οι οποίοι ανέβηκαν στο πιο ψηλό σκαλοπάτι του βάθρου των νικητών μετά από ένα συγκλονιστικό αγώνα!

Close

 

 

Το πλήρωμα της Hyundai, με το #4 i20 N Rally 1 Hybrid κατέκτησαν τρεις ειδικές διαδρομές την Παρασκευή ανεβαίνοντας ψηλά στην κατάταξη, ενώ το Σάββατο περιόρισαν το ρίσκο στις διαδρομές τους ενισχύοντας τη θέση τους, γεγονός που συνεχίστηκε και την Κυριακή η οποία και αποδείχθηκε σοφή τακτική. Αυτή ήταν και η πρώτη νίκη του πληρώματος με τη Hyundai!

 

Close

 

“Είναι ένα υπέροχο συναίσθημα”, δήλωσε πανευτυχής ο Lappi. “Κυνηγούσα αυτή τη νίκη, αφού ήταν μόλις η δεύτερη μετά το 2017. Θέλω να ευχαριστήσω τον υπεύθυνο της ομάδας που με στήριξε τον τελευταίο χρόνο. Επίσης, ευχαριστώ την ομάδα για την εξαιρετική δουλειά κάτω από ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες. Είμαστε όλοι εδώ για να κερδίζουμε και όταν το πετυχαίνουμε είναι το καλύτερο συναίσθημα στον κόσμο.”