To Opel Corsa με κινητήρα turbo 150 ίππων

20 Μαΐ., 2018 Ώρα 10:39

Μετά το Insignia GSi, επόμενο στη σειρά με την ονομασία GSi είναι το Corsa το οποίο θα κυκλοφορήσει στους δρόμους τους επόμενους μήνες. Το γερμανικό μοντέλο θα χρησιμοποιεί έναν κινητήρα turbo χωρητικότητας 1.4 λίτρων ο οποίος αποδίδει 150 ίππους και παράγει 220 Nm ροπής.

Στην πράξη ο μικρός πύραυλος της Opel θα επιταχύνει από στάση στα 100 χλμ./ώρα σε 8,9 δευτερόλεπτα ενώ η τελική ταχύτητα θα αγγίζει τα 207 χλμ./ώρα. Επίσης, το Corsa GSi χρειάζεται μόλις 9,9 δευτερόλεπτα για να επιταχύνει από 80 στα 120 χλμ.ώρα.

Το σπορ πλαίσιο, γνωστό από την έκδοση OPC και τα φρένα με κόκκινες δαγκάνες εξασφαλίζουν καλή συμπεριφορά και μικρές αποστάσεις φρεναρίσματος ενώ συνδυάζονται με τις  προαιρετικές ζάντες αλουμινίου 18-ιντσών με τα υψηλής πρόσφυσης ελαστικά 215/40 R18. Οι σπορ  επιδόσεις του νέου Corsa GSi συνδυάζονται με την αθλητική εξωτερική του εμφάνιση. Η σχεδίασή του ξεχωρίζει με τους μεγάλους αεραγωγούς, το ανάγλυφο καπό, την περίοπτη πίσω αεροτομή και τα διαμορφωμένα με ακρίβεια μαρσπιέ.

Την ίδια αίσθηση αποπνέει και το εσωτερικό.

 

Δείτε Επίσης