Παγκύπριο Πρωτάθλημα Drift by Psaltis - ENEOS - Νυχτερινός αγώνας το Σάββατο και ολοήμερος την Κυριακή στο Λιμάνι Λεμεσού!

24 Μαΐ., 2018 Ώρα 17:20

Με νέες πρωτοτυπίες και νέο σχηματισμό πίστας έρχεται και πάλι η διοργάνωση των επόμενων δύο αγώνων του Παγκύπριου Πρωταθλήματος Drift by Psaltis - ENEOS που θα γίνουν ένας το Σάββατο 2 Ιουνίου και ο δεύτερος 3 Ιουνίου στο Λιμάνι Λεμεσού.

 

 

Σε μια νέα, διαφορετικά διαρρυθμισμένη πίστα ο ο τρίτος αγώνας του Σαββάτου 2 Ιουνίου θα ξεκινήσει από το πρωί με τα δοκιμαστικά και θα συνεχίσει μέχρι και το απόγευμα με τα μονά περάσματα. Από τις 5μμ θα αρχίσουν τα διπλά περάσματα και τα τελικά διπλά, τα οποία θα συνεχιστούν μέχρι αργά το βράδυ του Σαββάτου, υπό το φως των προβολέων!

 

 

Την Κυριακή ο 4ος αγώνας θα ξεκινήσει από το πρωί μέχρι και αργά το απόγευμα που θα διεξαχθούν οι τελικοί.

Το θέαμα θα είναι σίγουρα εντυπωσιακό λόγω και της σημαντικότητας των δύο αγώνων, αφού οι οδηγοί αναμένεται ότι θα τα δώσουν όλα μιας και μετά τους δύο αυτούς αγώνες θα απομένει ο τελευταίος αγώνας της χρονιάς όπου θα κριθεί το πρωτάθλημα και ο οποίος θα διεξαχθεί τον Σεπτέμβριο στο Λιμάνι Λεμεσού.

Μείνετε συντονισμένοι στο car.com.cy για να λαμβάνετε τα νεότερα για τους δύο αγώνες drift που θα διεξαχθούν στις 2 & 3 Ιουνίου στο Λιμάνι Λεμεσού!

 

 

Μέγας Χορηγός του αγώνα ήταν η εταιρεία Psaltis και τα λιπαντικά ENEOS.

Χορηγοί το Hell Energy Drinκ και η εταιρεία Toolwarehouse καθώς και το Boyz Stuff Show.

Δείτε Επίσης