Ειδήσεις

08 Jun, 2018 Ώρα 10:09

Φουλ του... άσσου για το Hyundai i30

Thumbnail

H Hyundai είναι μία μάρκα που συνεχώς κερδίζει έδαφος σε παγκόσμιο επίπεδο. Τα νέα μοντέλα έχουν αναβαθμιστεί, η ποιότητα το ίδιο και πλέον η σχεδίαση χαρίζει ένα μοναδικό «αέρα» στην κορεατική φίρμα.

Close

Το μοντέλο που ξεχωρίζει και απευθύνεται στο μεγαλύτερο ποσοστό των αγοραστών είναι το τελευταίας γενιάς i30 που διατίθεται σε τέσσερα διαφορετικά αμαξώματα. 

Η οικογένεια i30 αντανακλά τη μοντέρνα εικόνα της Hyundai και υλοποιεί με τον πλέον ρεαλιστικότερο τρόπο το όραμα των Κορεατών να γίνουν μία προσιτή μάρκα προσφέροντας premium χαρακτηριστικά, που αφορά σε ποιότητα, αξία και φυσικά τιμή. 

Close

 

Close

 

Έκλεισε η γκάμα...

Εδώ και λίγες εβδομάδες έχει κάνει την εμφάνισή της η κορυφαία έκδοση i30N που προσφέρει στον οδηγό εκρηκτικές επιδόσεις και μοναδικές συγκινήσεις όταν βρίσκεται πίσω από το τιμόνι. 

Το συγκεκριμένο είναι το πρώτο Hyundai υψηλών επιδόσεων και ολοκληρώνει την γκάμα i30, που πλέον περιλαμβάνει τέσσερις διαφορετικές προτάσεις: i30 Hatchback, i30 Fastback, i30 Tourer και i30 N.

Το... κλασικό

To i30 Hatchback είναι το πιο προσιτό μοντέλο i30 με πολύ καλή ποιότητα κατασκευής. Εφοδιάζεται με τεχνολογικά συστήματα, σύγχρονη ανάρτηση ενώ οι ζάντες αλουμινίου του προσδίδουν ένα σπορ χαρακτήρα. Έχει μήκος 4,34 μέτρα, ο χώρος αποσκευών αγγίζει τα 395 λίτρα και η τιμή του ξεκινά από τα 14.900 ευρώ (έκδοση 1.4 με 100 ίππους).

 

 

To... όμορφο

Το δεύτερο μέλος της οικογένειας i30 ακούει στο όνομα Fastback και διακρίνεται για τις σχεδιαστικές του γραμμές ιδίως στο πίσω μέρος. Το μήκος του αυξάνει στα 4,45 μέτρα, το ίδιο και ο χώρος αποσκευών (450 λίτρα) ενώ η τιμή για την έκδοση 1.0 turbo με 120 ίππους θα ανακοινωθεί απο την αντιπροσωπεία μας σύντομα. 

 

 

Το... οικογενειακό

Για τους οικογενειάρχες που αναζητούν χώρους σε συνδυασμό με την ποιότητα και το λεγόμενο value for money, η λύση ακούει στο όνομα i30 Tourer. Η station wagon εκδοχή του μοντέλου έχει μήκος 4,59 μέτρα και χώρο αποσκευών που αγγίζει τα 602 λίτρα! Η τιμή του στην έκδοση 1.4 με τους 100 ίππους θα ανακοινωθεί σύντομα. 

 

 

Το... γρήγορο

Τέλος η πρόταση για τους φίλους της ταχύτητας, των επιδόσεων και της οδηγικής απόλαυσης ακούει στο όνομα i30N. Το συγκεκριμένο με standard ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών και πληθώρα gadget και αξεσουάρ είναι διαθέσιμο με 250 και 275 ίππους ενώ αναμένουμε και τη τιμή του απο την Hyundai Cyprus. 

 

 

Για να δείτε όλη την γκάμα των μοντέλων της Hyundai πατήστε ΕΔΩ

19 Apr, 2024 Ώρα 13:45

Η περιοχή του πλανήτη όπου απαγορεύονται όσα Ι.Χ. είναι εξοπλισμένα με αυτόνομη οδήγηση

Thumbnail

Την ώρα που σχεδόν όλες οι αυτοκινητοβιομηχανίες προσπαθούν να αναπτύξουν ακόμα πιο προηγμένα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού, μια επαρχία του Καναδά κάνει την δική της… «επανάσταση».

Close

Η Βρετανική Κολομβία επικαιροποίησε πρόσφατα τον νόμο για τα μηχανοκίνητα οχήματα, απαγορεύοντας τη χρήση οχημάτων που είναι εξοπλισμένα με συστήματα αυτόνομης οδήγησης επιπέδου 3. Αυτό δεν είναι απλώς μια απαγόρευση της χρήσης τέτοιων συστημάτων. Ο νόμος καθιστά παράνομη ακόμα και την απλή οδήγηση οποιουδήποτε αυτοκινήτου έχει στον εξοπλισμό του σύστημα επιπέδου 3, είτε το χρησιμοποιείτε είτε όχι.

 

Close

 

Οι επικαιροποιημένοι κανόνες υπογράφηκαν στις 18 Μαρτίου και τέθηκαν σε ισχύ στις 5 Απριλίου. Αυτή τη στιγμή στην αγορά υπάρχουν δύο μοντέλα που παρέχουν αυτόνομη οδήγηση επιπέδου 3, και είναι η Mercedes-Benz S-Class και η EQS του 2024 τα συστήματα των οποίων έχουν εγκριθεί μόνο για περιορισμένη χρήση στην Καλιφόρνια και τη Νεβάδα, με ταχύτητες κάτω από τα 65χλμ./ώρα.

Close

Αν σας πιάσουν να οδηγείτε Ι.Χ. με αυτόνομη οδήγηση επιπέδου 3, τα πρόστιμα κυμαίνονται από 368 έως 2.000 δολάρια σε καναδικό νόμισμα ή ακόμη και έξι μήνες φυλάκιση.

“Αυτοί οι νέοι κανονισμοί θα κρατήσουν τους ανθρώπους ασφαλέστερους στους δρόμους μας και θα ενθαρρύνουν ακόμη περισσότερο τη χρήση των ενεργών μεταφορών”, δήλωσε ο Rob Fleming, υπουργός Μεταφορών και Υποδομών.