08 Ιουν., 2018 Ώρα 20:42

Το Honda Urban EV Concept ξεχώρισε και αναδείχτηκε 'Best Concept Car'

Thumbnail

To πρωτότυπο Honda Urban EV Concept αναδείχτηκε 'The Best Concept Car' στον θεσμό βραβείων 2018 Car Design Award, που διοργανώθηκαν στο πλαίσιο της έκθεσης αυτοκινήτου του Τορίνο σε μία εκδήλωση που τη διοργάνωση ανέλαβε το περιοδικό Auto & Design. Οι φιναλίστ και οι νικητές του θεσμού Car Design Award επιλέγονται και αξιολογούνται από μία επιτροπή που αποτελείται από 12 συντάκτες αυτοκινήτου από τις πιο έγκυρες εκδόσεις σε όλο τον κόσμο.

 

Στην αγορά το 2019

Το Honda Urban EV Concept επιλέχθηκε μεταξύ των φιναλίστ φέτος τον Απρίλιο και στη συνέχεια επικράτησε ως γενικός νικητής στην κατηγορία πρωτότυπων οχημάτων, έχοντας απέναντί του εννέα αντιπάλους. Η ιαπωνική φίρμα αποκάλυψε το Urban EV Concept στην έκθεση αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης το 2017. Η βραβευμένη σχεδίαση θα αποτελέσει την αισθητική βάση για το πρώτο ηλεκτρικό όχημα μπαταρίας της Honda στην Ευρώπη που θα παρουσιαστεί στα τέλη του 2019, με μία απλή και σοφιστικέ εμφάνιση, σε αντίθεση με την προηγμένη τεχνολογία κίνησης του οχήματος.

Οι παραγγελίες για το μοντέλο παραγωγής του Honda Urban EV Concept θα ξεκινήσουν στις αρχές του 2019, και οι πρώτες ευρωπαϊκές παραδόσεις θα ξεκινήσουν προς το τέλος της χρονιάς αυτής.